Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró pasik, akik 18-20 éves fiatal srácként kipróbáltatok viccből pár biszex dolgot a haverokkal, mennyire jut eszetekbe, hogy jó lenne ismét olyat csinálni?
Fiatal korban az ember keresi önmagát, kipróbál ezt-azt, aztán beáll a nemi identitása.
Ti, akiknek van fiatalkori biszex élményetek, de heteró életet éltek, nem hiányzik az, amit régen csináltatok?

En pont igy vagyok vele, 17 evesen haverommal egy közös nyaralaskor kiprobaltunk ezt azt, föleg en kenyeztettem öt.
de azota se volt semmi.
Neha eszembe jut hogy jo lenne ujra atelni egy fiatalabb sraccal. 😄
Köszi a választ. :)

A többi válasz is innentől fogva jelentve lesz.
E topikot nem azért hoztam létre, hogy vitázzunk a témáról (voltam olyan rendes, hogy annak helyt adtam az 1. oldalon), hanem azért, hogy valaszt kapjak a kérdésemre. Eddig 1 használható komment jött.
Szóval, aki offolni meri a topikomat, az jelentve lesz a továbbiakban is.

én két haverommal vertem együtt, több nem volt sráccal, de nem tartom magam heteronak :) de mindegy is
nem hiányzik, van stabil kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!