Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró pasik, akik 18-20 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró pasik, akik 18-20 éves fiatal srácként kipróbáltatok viccből pár biszex dolgot a haverokkal, mennyire jut eszetekbe, hogy jó lenne ismét olyat csinálni?

Figyelt kérdés

Fiatal korban az ember keresi önmagát, kipróbál ezt-azt, aztán beáll a nemi identitása.

Ti, akiknek van fiatalkori biszex élményetek, de heteró életet éltek, nem hiányzik az, amit régen csináltatok?

2024. márc. 14. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

En pont igy vagyok vele, 17 evesen haverommal egy közös nyaralaskor kiprobaltunk ezt azt, föleg en kenyeztettem öt.

de azota se volt semmi.

Neha eszembe jut hogy jo lenne ujra atelni egy fiatalabb sraccal. 😄

2024. márc. 14. 21:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. :)

2024. márc. 14. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
#10 nem vitatkozom, csak a tényt rögzítem, "kíváncsi hetero" = biszex
2024. márc. 14. 21:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez nem tény, hanem a te szubjektív véleményed. És több ilyen kommentet nem kérek.
2024. márc. 14. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:
35%
#14 ja, szóval szerinted aki más pasikra gerjed az nem biszex 😂 Gondold akkor ezt ha ettől jobban érzed magad, de a tény attól még tény marad.
2024. márc. 14. 22:46
 16/17 A kérdező kommentje:

A többi válasz is innentől fogva jelentve lesz.

E topikot nem azért hoztam létre, hogy vitázzunk a témáról (voltam olyan rendes, hogy annak helyt adtam az 1. oldalon), hanem azért, hogy valaszt kapjak a kérdésemre. Eddig 1 használható komment jött.

Szóval, aki offolni meri a topikomat, az jelentve lesz a továbbiakban is.

2024. márc. 14. 22:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

én két haverommal vertem együtt, több nem volt sráccal, de nem tartom magam heteronak :) de mindegy is

nem hiányzik, van stabil kapcsolatom

2024. márc. 14. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!