Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró pasik, akik 18-20 éves fiatal srácként kipróbáltatok viccből pár biszex dolgot a haverokkal, mennyire jut eszetekbe, hogy jó lenne ismét olyat csinálni?
Fiatal korban az ember keresi önmagát, kipróbál ezt-azt, aztán beáll a nemi identitása.
Ti, akiknek van fiatalkori biszex élményetek, de heteró életet éltek, nem hiányzik az, amit régen csináltatok?

Ha valaki kipróbál valamit, ami nem heteró, már ő maga sem heteró?
Számos csaj van, aki viccből smárol a barátnőjével, de mégis heterónak sorolja be magát.
Szóval fogalmazzunk úgy, hogy a fiatalkori útkeresésnél dől el az, hogy kinek milyen a nemi identitása. Azért, mert egyszer valaki volt pasival, de az utána következő 15 évben csak női voltak, még simán heteró.
Szerintem azért, mert valaki kipróbált valamit a saját nemével, még simán heteró.
A kérdés amúgy ezt erősítheti/cáfolhatja. Ha az érintettek túl vannak ezen a korszakon, és nem vágynak a saját nemükre, akkor heterók.
Majd meglátjuk a válaszokat.

A lányok smárolását ne vegyük ide, mert ők általában nem azért csinálják, mert megkívánták a barátnőjük. A legtöbb ilyen ráadásul pont pasiknak szól.
És igen, aki heteró, az nem csinál viccből sem semmit. De SEMMIT!
Miben másabb, ha két nő vagy, ha két pasi smárol?
Semmiben!
Fiatal korban útkeresés, vicc ez áll mögötte.

Oké. Én nem értek veletek egyet. Én hiszek a kíváncsi heterókban is.
Azok válaszait várom a továbbiakban, akiknek fiatalon voltak LMBTQ élményei, de onnantól fogva heteróként éltek, és nem is keresték a saját nemüket. Szóval innentől hagyjuk a vitát, kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!