Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak , ti szívesen megismerkednétek olyan nővel , aki terhes ?
30 /
Ezzel szerintem sok nő nem értene egyet .
Miből gondolod , hogy " csak is a nő , vagy is az anyuka lehet a felelős ?
ma 19:34
Nem mondtam egy szóval se, hogy "Csak" az anyuka a felelős. Mindkét fél felelőse a helyzetnek. De abban semmi vonzó nincs -számomra- amikor egy nő gyereket vár egy olyan embertől aki lelépett. Ami nem vonzó ebben, az az, hogy az anya képes volt összefeküdni egy ennyire sz*r emberrel. Ez a jelenség a taszító. Illetve az, hogy ha véletlenül összeállnék ilyen nővel, mi a garancia arra, hogy a gyerek apja nem lesz része az életem/életünknek? Kinek van arra szüksége, hogy az apa, akárcsak bosszúból is de ellenem hergelje a kölykét akinek én adok enni és én adom a cipőt a lábára..?
32/
A felvetésed valahol érthető mondjuk , az aggodalmad okkal történik ebben a helyzetben .
De nyugi , általában amelyik pasi lelép , az már nem tér vissza újra , még a gyermekei kedvéért sem .
Eleve ha számítana nekik a gyermekük , nem lépnének le és hagynák ott őket .
Nyilván van , amikor törvényes útra terelődik a dolog , ekkor az apa jogában áll tartania a kapcsolatot a gyermekével , de megvannak határozva ennek a szabályai .
Azzal azonban nem értek egyet továbbra sem , hogy az anyának , hogyan volt annyi esze , hogy gyermeket szült egy olyan embertől , aki ennyire kiszámíthatatlan .
Alapvetően minden kapcsolat jól indul , főleg az elején , amit viszont nem lehet behatárolni , hogy az épen 1 vagy 5 évig , netán még ennél is tovább működik e , konfliktusok nélkül !
Ha mindenki bele látna a másik emberbe , ha láthatnánk a jövőt , akkor bizonyára nem lenne ez a nagy számú , válás ma .
De hát az élet nem egyszerű , sajnos túl bonyolult .
ma 10:51
Persze, minden kapcsolat jól indul... de nem egy, meg két év kapcsolat után kellene gyereken gondolkodni. Amelyik fél 4-5 éve együtt él, és szétmennek, amikor a nő gyereket vár, ott nyilván van/volt valami ami eddig sem működött és a gyerek egy vészmegoldás volt a nő részéről, ami nem jött be. Ez sem túl kecsegtető.
A másik pedig a jogi út... lehet nem nekem akarna az apa ártani, hanem a volt nőjének, de engem is belekeverne, mert nekem kell a nővel lenni, meg a gyerekkel. Nekem kell a hisztit a stresszt eltűrni. Engem utasít vissza a nő ha épp rossz a kedve, és nekem ugat vissza a gyerek, ha az apja uszítja. Mégis kinek kell ez? Ha nagyon drasztikus akarnék lenni akkor azt mondanám, hogy pasiként sehogy se jó ez a helyzet, amíg a gyerek apja él, vagy a gyerek fiatalkorú és az anyjával együtt él egy csomagban. Abból csak vita és veszekedés van. Mert a gyerek az első aki az arcába vágja a pasinak, hogy nem az igazi apja, ne próbálja fegyelmezni. És a nő az első aki a gyerek pártjára áll, ha a nevelőapa és a gyerek között vita van. Tehát megint a pasi a vesztes fél...
Szóval határozottan nem jó ötlet várandós anyával párkapcsolatba lenni. Mint barát, támogató és segítőkész vagyok, de mint partner, az teljeséggel lehetetlen és idegőrlő dolog lenne. Ennyit nem ér az egész.
34/
Nos nem mondom , hogy rossz a feltételezésed , mert ez is lehetséges , amiket te felvázoltál , még pedig könnyen előfordulhat ez a forgató könyv is sajnos .
Nyilván ez egy nagyon kényes és megfontolandó dolog , döntés .
Én tiszteletben tartom azt is , ha egy férfi képtelen elfogadni a helyzetet , mi szerint " más gyermekét , nem szívesen , vagy egyáltalán nem akarja magáénak tudni a saját kapcsolatában .
És ezt a hozzá állást tisztelem és becsülöm benned is , hogy őszintén tisztázod , rögtön az elején , hogy neked mi fér bele egy adott kapcsolatba . Való igaz , egy az általam feltett kérdésemben szereplő , feltételes kapcsolatot a már egy várandós nő , vagy később annak a megszületett gyermekéből adandó problémák s bonyodalmak , több akadályt képezhetnek , mint egy átlag , normál kapcsolatban .
Én örülök annak viszont , hogy vannak férfiak , akik másképpen gondolják mind ezt , és örömmel elfogadnának akár egy várandós nőt is , ha meglennének hozzá a kellő feltételek .
ma 14:58
Részemről az öröm. Egy minőségi vitába bármikor szívesen állok bele.
Elfogadom a véleményed és elnézést, ha nyers voltam. Ez gykes ártalom, illetve a saját bunkóságom számlájára írandó.
Sok sikert kívánok a továbbiakban
36/
Részemről is öröm , hogy azért csak ki bogoztuk valahogy a szálakat .
Semmi baj , bár én alapból nem szeretem a " nyers temperamentumot , de én meg , megbocsájtó típus vagyok .
Köszönöm a jó kívánságaidat , részemre .
Örülök , hogy tisztázni tudtuk a véleményünket , valamint hogy megtiszteltél a hozzászólásoddal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!