Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak , ti szívesen megismerkednétek olyan nővel , aki terhes ?
Figyelt kérdés
2024. márc. 14. 12:39
21/43 anonim válasza:
Ha csak szex és szimpi akkor igen, de nem óhajtok pótapuci lenni. Valószínűleg a jelentkezők többsége sem akarna, de inkább tolják a trubadúrt csakhogy p.ncit lássanak.
22/43 anonim válasza:
12. Attól függ, hogy van-e férje/párja vagy nincs. Ha van, akkor hármas szexre még belemennék, bár öreg vagyok hozzá (40+), és a férje feltehetően egy fiatal bikucit szeretne inkább.
Ha viszont egyedülálló, akkor érzelmileg csak a baj van a helyzettel. Belém zúg, érzelmek alakulhatnak ki, a terhes nő amúgy is kiszolgáltatott – veszélyes helyzet, benne lehet ragadni rendesen. Az én életemben meg van elég bonyodalom enélkül is, nem vagyok erre a helyzetre tökéletes jelölt.
23/43 anonim válasza:
Kösz nem.
Ennyire nem vagyok kiéhezve.
24/43 anonim válasza:
Önmagában az, hogy terhes, nem lenne kizáró ok, de nagyon körültekintő lennék, azért az érdekelne, ha egyedülálló mi az oka, illetve, ha a szimpátia meg megis van, vagy szerelem, vagy vonzalom, nem a gyerek befolyásolna.
25/43 StevenUp válasza:
Alapból szeretek ismerkedni. De más polyáját nevelni, távol áll az én világomtól.
26/43 anonim válasza:
Nem.
Mert megdagadt benne a gechi. 😉😁🤣
27/43 A kérdező kommentje:
Azért jó olvasni , hogy vannak férfiak , akik számára nem lenne probléma , ha az adott nő terhes és így is szívesen megismerkednének az illető hölggyel .
2024. márc. 14. 19:37
28/43 anonim válasza:
Nekem nem probléma. Ismerkednék, beszélgetnék szívesen ilyen nővel. Nem csak arra játszanék. Imádok beszélgetni, megtalálnánk a közös hangot. Ha van ilyen hölgy itt, írhat nyugodtan.
29/43 anonim válasza:
Persze, ha a nő szimpatikus, ez nem tartana vissza.
30/43 StevenUp válasza:
tegnap 19:37
Persze, hogy jó olvasni. Mert a terhes nő tudja, hogy talál valakit aki eltartja majd azt a gyereket, aki rámutat arra élő valójában, hogy mennyire felelőtlen az anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!