Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csiklói orgazmus mennyivel alávalóbb, mint a hüvelyi?

4-es, pont az ilyen hozzászólások azok, amiket piros X-szel tudok visszaigazolni.
Gondolom soha nem volt még neked hüvelyi. Mondjuk nem lehet véletlen...

7-es, ne rágalmazz! Nem arról van szó, hogy aki nem azt válaszolja amit (szerinted!) várok, az ellenszenves lenne. Nem! Aki a kérdésre válaszolt, azt fel is pontoztam. Rosszhiszemű vagy, és tévesen feltételeztél. Hiba volt.
Nézd meg jobban a négyes hozzászólást. Válasz helyett visszakérdez, pedig azt hiszem ez egy jól megfogalmazott kérdés, gondosan paraméterezve.
Másrészt nem is akarom tudni, hogy az eszem mennyiségére miből akarsz következtetni, de nekem inkább úgy tűnik te projektálsz, és érzelmi alapon reagálsz. Ez is hiba.

Én mindkettőt szeretem és mindkettőhöz ragaszkodom. A csiklói általában intenzívebb, a hüvelyi viszont meghittebb. A csiklói inkább helyi jellegű, a hüvelyi az egész testem áthatja. A csiklóiban nincs túl nagy változatosság, a hüvelyi nagyon sokféle tud lenni. Csiklóiból nekem csak egy van (nagyon ritka, hogy kettő), hüvelyiből akár tíz is. Nekem személy szerint (és tudok, hogy szerencsés vagyok, bár van ebben tudatos tanulás is), a hüvelyi orgazmust könnyebb elérni. Nem mindig volt így, de szeeencsére most már évek óta bármikor könnyedén jön.
A legjobban azt szeretem, amikor a párom szájjal kielégít, utána rögtön behatol, és jön a hüvelyi orgazmussorozat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!