Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már swinger klubba ?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már swinger klubba ? Ha igen milyen volt és mi a tanácsotok egy kezdőnek ?

Figyelt kérdés
El szoktam gondolkodni, hogy milyen lehet. Itt lakom egy mellet és hajt a kíváncsiság!

márc. 13. 11:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
28%
#20 attól függ melyik klubba mentek (mindegyiknek más az erőssége), van amelyik kimondottan erős párcserében, ott nincs virsli parti mivel nagyon korlátozzák a szóló pasik számát, s így kb. 1:1 a nemek aránya.
márc. 14. 09:15
 22/27 anonim ***** válasza:
73%

Mi két helyre szoktunk járni, egyikbe sem mehet be szóló pasi, csak nő, vagy párok.

Egyszer voltunk olyan helyen, ami igényes lett volna, de beengedték a szólókat és a 300 virsi a 25 nőre azért elég vicces és kiábrándító is egyben.

márc. 14. 17:55
 23/27 anonim ***** válasza:
78%
#22 mindenhova bemehetnek szóló pasik, csak nagyon-nagyon limitált számban (pontosabban ha páros nap van akkor nem mehet szóló pasi, de az 3 hetente van csak). 300 embert meg itthon egy buliban sem láttam, a max. 200 fő volt (a TT szülinapján, de ott pont, hogy limitálják a szóló pasik számát).
márc. 14. 18:01
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
Ki az a TT??
márc. 15. 08:02
 25/27 anonim ***** válasza:
89%
Tik-Tak
márc. 15. 12:23
 26/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem voltam, de egy ideje már nagyon izgat.
márc. 25. 13:16
 27/27 anonim ***** válasza:
65%
#26 s mi tart vissza? Tett halála a gondolkodás :)
márc. 25. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!