Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger club vélemény? Melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
23 éves, 175cm magas, 60kg testsúlyú, normális megjelenésű, heteroszexuális srác vagyok. Nem mellesleg a roma kisebbséghez tartozom.
Budapesten mennyire nyitottak az swingeresek a magamfajta felé?
A péniszem 14cm hosszú.
jan. 1. 17:18
1/7 anonim válasza:
Elmész max nem szexelsz.
De ott is lehet ugyanúgy roma mint te.
Egy próbát megér.
2/7 anonim válasza:
Alapvetően nem a szerszám mérete ami az első benyomást adja, mivel a társalgóban azért nem pucèran, álló pèlóval mászkálnak a férfiak. Legalábbis ahol én voltam.
Kedvesnek kell lenni, beszélgetni, és ha van kölcsönös szimpátia, akkor lehet belőle szex.
Szerintem a romaság nem előny vagy hátrány, legalábbis nekem nem lenne, de mindenki más.
3/7 anonim válasza:
4 nyilvános (nem zártkörű), s 3 zártkörű klub van Bp-n. A leírás alapján legalább egy van ahova szóló roma pasiként be tudsz jelentkezni.
4/7 A kérdező kommentje:
#3-as... Melyik az?
jan. 1. 20:47
5/7 anonim válasza:
#3: Milyen zártkörű helyek vannak? Sosem hallottam róluk, pedig klubban többször voltam
6/7 anonim válasza:
#5 a zártkörű klubok nincsenek fenn a neten, klubokban, személyed drótokból lehet összecsipegetni a meghívókat. Többnyire párokat, szóló nőket várnak, szóló pasiként igen nehéz bejutni. Szűrnek életkorra, külső megjelenésre is (párok esetében is). Néha 1-1 tematikus bulit meghirdetnek a neten is, de ha nincs közvetlen ismerősöd hozzájuk akkor nem könnyű a bejutás.
7/7 anonim válasza:
5) pontosan ezért zártkörűek - azzal sem lennél előrébb, ha leírnám a FB csoportok nevét vagy adnék egy kontaktot, mert nem véletlenül működnek meghívásos alapon. De ha sokat jársz nyitott klubokba, megismerkedhetsz olyanokkal, akik részt szoktak venni privát bulikon - szimpátia esetén meghívhatnak, bár ezeken a bulikon is a párokat preferálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!