Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Ha csak szex, és kifogsz egy "jó hullámot akkor semmi extra. A borderline komolyabb fázisai, hosszabb, vagyis tartósabb együttlét esetén mutatkoznak meg. Én férfi vagyok, és a volt párom küzdött ezzel nőként. De szerintem, jelen helyzetben, nem érvadó, hogy nőről beszélünk, vagy férfiról. Ez nem valami ördögtől származó valami. De nem is egy egyszerűen kezelhető dolog.
Összességében legfőképp tartós kapcsolatnál érezhető a hatása. Szex közben, én nem tapasztaltam semilyen különbséget a volt páromnál.
2/9 anonim válasza:
A borderline személyiség zavarral a szex egy elég érdekes dolog. A legtöbb borderes szexmániás, gyakorlatilag váltóként, fizetőeszként használja/használhatod vele szemben. Nem rosszak az ágyban, mert alapvetően szeretik a szexet és foglalkoztatja őket sok ága, sok technika.
3/9 anonim válasza:
Két véglet van, mint mindenben nálu(n)k: hallani sem akarunk a szexről mert irritáltak vagyunk, vagy őrült szenvedéllyel vetjük bele magunkat. Nálam a szexfüggőség van jelen, annyi az eltérés sztem normál emberektől, hogy én képes vagyok kilépni a kapcsolatból ha nem kapom meg a megfelelő szexet. N
4/9 mikeXxX válasza:
3# Csak egy kèrdès a spirituális dolgokkal is foglalkozol úgy általában mint bordline ?
5/9 anonim válasza:
Nem. Abban hiszek, hogy mindent magamnak kell megoldanom másra nem számítok.
6/9 mikeXxX válasza:
5# Ès mikor vetted èszre ès miről ismerted fel hogy Bordline vagy ? Köszi a választ !
8/9 anonim válasza:
Fenomenalis :) mint minden, ha jo hullamon van. Eleg lenyugozo tud lenni a borderline-os olyankor.
Hullamvolgyben meg nem szexel veled, mert epp gyulol.
9/9 anonim válasza:
Arról, hogy gyógyszerfüggő lettem.. csak úgy, mert unatkoztam. Mikor elfogyott a cucc, elmentem pszichiáterhez, hogy hali írd má fel pls.. ő allapította meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!