Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki kiprobálná a DOMINA szerepkört de mégse tette? Mi az ami vissza tart?
#5 Nagyon ritka az ilyen figyelmes nő, mint amilyen Te vagy kedves válaszoló. Én ebben a műfajban konkrétan kezdő vagyok, érdekelne ez a világ, de én meg pont fordítva vagyok, normális nőt nem találok hozzá.
Szerény véleményem szerint is fontos a kölcsönös bizalom és legfőképpen a kommunikáció.
#5 Hát a családi állapot elég komoly szűrő szokott lenni, szerintem nagyon sokan kapcsolat mellett keresnek dominát (főleg mert ezt kapcsolaton belül szinte lehetetlen megoldani, egyszerűen csak nem jön ki a matek).
Egyébként koránt sem biztos, hogy ezzel tönkre tennél egy kapcsolatot. Sőt lehet, hogy kifejezetten használna, mert a felesleges feszültség le lenne vezetve általad.
De a többi is tökéletesen érthető. Furcsa lenne ha anyu, apu kint van a nappaliban, amíg a pasival vagy. Az intelligencia meg alapvető elvárás mind a két fél részéről (már akinél ugye...).
#6 Ez azért van, mert a valódi dominák alapvetően kevesen vannak, a többség csak megpróbálja eladni magát annak, mert úgy van vele, hogy ha már szex nélkül is lehet pénzt keresni, miért ne csinálná. Akármit is okoz ezzel valójában.
"Furcsa lenne ha anyu, apu kint van a nappaliban, amíg a pasival vagy" Amúgy megjegyzem, hogy annyira nem furcsa pl egy nyitott vagy poly kapcsolatban. Ismerem a másik oldalt is (sőt...) és volt már nem egyszer olyan estém amikor párom a másik szobában filmezett engem meg éppen vertek :D Jó, nem anyu meg apu azt aláírom. De nálam ezért is nagyon fontos szűrő a családi állapot. Ha a másik fél tud róla akkor oké, én is ilyen kapcsolatban vagyok. De számomra a hűség az egyik legfontosabb dolog, így az az alapelvem, hogy se én nem fogom megcsalni páromat és másnak sem segítek ebben.
És ha már itt tartok gyors a top3 beszélgetésből egyet megosztanék, hogy milyen emberek vannak:
- Szeretném ha nádpálcával elvernéd a fenekemet
- Volt már benne tapasztalatod? Az eléggé fájdalmas biztos vagy benne?
- Igen biztos vagyok benne, de tapasztalatom nincs. De szeretném, hogy lila hurkásra verj és kínozz
- Elég durva kezdés ha nincs benne tapasztalatod
- Nem baj, kibírom. De tudjuk úgy csinálni, hogy a lila foltok délutánra elmúljanak mert nem akarom, hogy a feleségem meglássa...
Ohh szóval akkor te magad switch vagy és ezek szerint talán mazo is? Egyébként ez érdekes élmény lehet ilyen szempontból. Nekem újdonság lenne, hogy mondjuk valakivel így együtt vagyok, miközben a párja otthon van a másik szobában, vagy éppen akár velünk együtt és végig is nézi.
Jó, ezen látszik, hogy fogalma sincs még alapvetően a valóságról se... Az ilyen embernek annyi a realitás érzéke, mint a Kiszel Tündének. :D Azért felnőttként lehetne annyi esze, hogy ha beveri valamiét és lila foltos lesz, akkor az nem múlik el pár óra alatt, tehát a verés utáni nyomok se fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!