Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kipróbálnátok?
Figyelt kérdés
Gondolat szintjén megfogalmazódott már, hogy milyen lenne kipróbálni egy nővel. De a megvalósítás megfelelő személy hiányában mindig elmaradt.
Most találtam olyan nőt aki talán "megfelelne a feladatra".
Férjem biztat, hogy próbáljam ki, őt is izgatja a gondolat, hogy egy másik nővel láthat.
De egyrészt félek attól, hogy utána nem-e fog undorodni tőlem, mert mégiscsak megcsaltam őt.
Kettő igazi késztetést nem érzek arra, hogy tényleg egy másik nővel legyek együtt.
Addig a szintig benne vagyok, hogy orálisan kényeztet, de az 100%ék, hogy én nem tudnám viszonozni neki.
Szóval... érdemes-e egyáltalán belefogni ilyesmibe
2024. márc. 7. 14:19
1/5 anonim válasza:
Ha izgat a dolog akkor próbáld ki, a nőnek meg előre mond el h te nem biztos h viszonozni fogod az orált.
2/5 anonim válasza:
Ezt nem, mert én tudnám ezt jobban is csinálni. Ez így szánalmas ahogy te leírtad. 31/F
3/5 anonim válasza:
Kapcsolatban biztosan nem tennék ilyet , privát dolog a szex és kéjelgés . Annyira barom nem lennék hogy behívnák 3.felet , ha neki beválik akkor ezt akarná és stikaban ùzné ha nekem akkor meg én . Nem osztozkodok potyalesőkkel. A kicsapongás swinger meglépése nem komoly kapcsolat , annak vége .
4/5 anonim válasza:
Egyszer voltam hármasban, meglepően jobban nyalt a másik lány, mint a párom szokott.
De viszonozni nem volt gusztusom nekem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!