Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges terhesség?

Figyelt kérdés

Igazából nem lenne baj, csak kíváncsi vagyok hogy lehet e így is.

A párommal együtt voltunk 9-ikén és óvszerrel védekeztünk de a vegen mielőtt elment levette és a kezemmel akartam kielégíteni viszont egy pillanatra betette vissza a hüvelyembe “a fejét” és most ezen gondolkodom hogy lehetek e ettől is terhes.

Most kellene megjönnie 2 nap múlva kb.

Légyszi komolyan kérdezem, és nem lenne baj ha lenne baba. :)

2024. márc. 11. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem leszel várandós. Az ovulációs időszakod 2. napján, "friss" kiskatonákat bejuttatva van a legnagyobb esélyed egészséges várandósságra, ha nincs egyéb ismert vagy nem ismert rizikó faktor. Amikor esetleg már valóban tervezitek a babát, néhány vizsgálatot végeztessetek majd el mindkettőtökön. Inkább legyen sok negatív vizsgálati eredmény, mint missed ab. Sok sikert hozzá és jó egészséget, bármelyik is lesz majd az irány.
2024. márc. 11. 01:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2024. márc. 11. 06:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Én attól terhes lettem, hogy a pasim sperájával az ujjaimal masztizni kezdtem.... :D
2024. márc. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!