Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti szerettek nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szerettek nyalni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 10:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
29%

Ja, itt mindenki szeret és mindenki nyaló mester meg orgazmuskirály. A valóság meg az, hogy a férfiaknak szerintem a negyede sem szeret valójában, csak azért mondogatja, mert így majd nagyobb esélyt lát a nő szerzésre és az a másik, hogy nem is csinálja jól. Lehet velem nem egyet érteni, lehet beszólni, de szerintem ez a szomorú valóság. Kapcsolatokban rengetegszer van olyan, hogy egy idő után a férfi már ilyen téren nem akar dolgozni.

Én azt mondom, hogy kell hozzá a másik fél is, hogy szeressek. Összességében nem a cselekmény az amire rámondom, hogy fuu én ezt minden lánynak megtenném és mindig szeretném csinálni. Ha szeretem a másikat és (vagy) nagyon vonz és látom, hogy mennyire élvezi akkor nyilván azt érzem, hogy örömmel teszem meg, de ha ezeket nem látom akkor elmúlik annak az érzése is, hogy szeressem csinálni. Ez van.

2024. márc. 10. 11:14
 12/29 Barnabas333 ***** válasza:
Én már csak azt szeretek, de 46 vagyok. Meg még smárolni, ahogy a fiatalok mondanák, egy olyan nő kéne akinek ez elég, így attól se kell félnie, hogy teherbe ejtem... Bocsi, tudom a fiúkat kérdezted.😁
2024. márc. 10. 11:16
 13/29 anonim ***** válasza:
Én imádom nyalni mert mocskos izgató nekem is, de a borostám gyakran szúrja így pont neki ment el a kedve.
2024. márc. 10. 11:33
 14/29 anonim ***** válasza:

Kimondhatatlanul imádom a nyalást igen.

Bele is halnék ha nem lenne orál szex.

2024. márc. 10. 11:39
 15/29 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon szeretem a tini lányokat élvezésig kinyalni!
2024. márc. 10. 11:52
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Szégyenljetek magatokat mindahányan! Szánalmasok vagytok.
2024. márc. 10. 13:29
 17/29 mikeXxX ***** válasza:
Bár fèrfi vagyok de igen szeretek minden alkalommal szoktam is ! 44f
2024. márc. 10. 13:39
 18/29 anonim ***** válasza:

Szerintem alapból hozzátartozik a szexhez. Még soha nem maradt ki egy nőnél sem.

Ez nem volt soha, külön extra.

2024. márc. 10. 14:21
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom a 11-esnek mi a problémája. Aki nem szeret az ide se kattint. Az ne jutott eszedbe esetleg?
2024. márc. 10. 14:23
 20/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szereteknszép lány punciját kinyalni. Jó érzés örömöt okozni.
2024. márc. 10. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!