Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szerettek nyalni?

Ja, itt mindenki szeret és mindenki nyaló mester meg orgazmuskirály. A valóság meg az, hogy a férfiaknak szerintem a negyede sem szeret valójában, csak azért mondogatja, mert így majd nagyobb esélyt lát a nő szerzésre és az a másik, hogy nem is csinálja jól. Lehet velem nem egyet érteni, lehet beszólni, de szerintem ez a szomorú valóság. Kapcsolatokban rengetegszer van olyan, hogy egy idő után a férfi már ilyen téren nem akar dolgozni.
Én azt mondom, hogy kell hozzá a másik fél is, hogy szeressek. Összességében nem a cselekmény az amire rámondom, hogy fuu én ezt minden lánynak megtenném és mindig szeretném csinálni. Ha szeretem a másikat és (vagy) nagyon vonz és látom, hogy mennyire élvezi akkor nyilván azt érzem, hogy örömmel teszem meg, de ha ezeket nem látom akkor elmúlik annak az érzése is, hogy szeressem csinálni. Ez van.

Kimondhatatlanul imádom a nyalást igen.
Bele is halnék ha nem lenne orál szex.

Szerintem alapból hozzátartozik a szexhez. Még soha nem maradt ki egy nőnél sem.
Ez nem volt soha, külön extra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!