Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, aki szereti az mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, aki szereti az mit szeret az ondóban? Miért játszotok vele? Aki nem szereti miért köpi? Három barátnőm volt eddig.Egytől kérdeztem, Ő azt mondta szeret, ezért nyeli íze OK, szeret és megakarja mutatnia a szájában, ezért szeret játszani vele.

Figyelt kérdés
Orális szex, kitudja, lenyelés, szex

2024. márc. 10. 04:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem felizgat maga az a tény hogy hogy egy pasi elélvezett tőlem, miattam.

Kicsit a behódoltság jele is nálam ha ezt elfogadom a pasitól. Szerintem izgató, perverz.

2024. márc. 10. 06:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem, de bajom sincs vele. Azt meg sejtem, pasiknak mekkora elvezet a látvány.
2024. márc. 10. 07:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a pasimat, ezért megteszem neki tudom hogy felizgatja + én is mocskosnak érzem magam tőle
2024. márc. 10. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Odavagyok azokért a nőkért akik imádják és lenyelik. Csajom undorodik tőle, de amúgy jó a szex ettől függetlenül. Amúgy megkóstóltam és nagyon nagyon szar íze van, szerintem a táplálkozásommal függ össze.
2024. márc. 10. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én fiatalon el sem tudtam képzelni, hogy valaha lenyelem.

Aztán egyszer nagyon szerelmes lettem, és akkor gond nélkül lenyeltem a szerelmemnek.

Mára megszoktam, nem zavar, bár a legjobban azt szeretem ha a melleimre kapom. Az nagyon izgató tud lenni.

2024. márc. 10. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!