Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi a véleményetek erről?
Van két csaj, és végignézitek mindkettőt. Nektek szembetűnik anélkül, hogy felhívnák rá a figyelmeteket, hogy az egyiknek mennyivel vaskosabbak a lábai? Alapvetően nem gondolom, hogy nagyon husis lenne a lábam, de a barátnőm mellett állva nagyon is annak gondolom a nagy kontraszt miatt.
Ezzel csak mi foglalkozunk, vagy számotokra is feltűnik a kontraszt? Befolyásolja, hogy ki jön be jobban? Nem kell kímélni, reality checkre van szükségem, nem ego boostra :D

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!:)
Többen írtátok, hogy a kettő közötti lenne a szép, ezzel egyetértek. Szeretnék is kicsit fogyni, formásodni, pár éve szerintem sokkal csinosabb voltam.

A baloldali nagyon vékony és segge sincs. Nekem nem tetszik.
Egyértelműen a jobboldali a szebb, fenékre pláne. Formás comb, szép vékony a bokája is. Nem vaskos. Persze ha rádolgozol, azzal csak nyersz.
Egyébként kedves kérdező, a női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!