Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi a véleményetek erről?
Van két csaj, és végignézitek mindkettőt. Nektek szembetűnik anélkül, hogy felhívnák rá a figyelmeteket, hogy az egyiknek mennyivel vaskosabbak a lábai? Alapvetően nem gondolom, hogy nagyon husis lenne a lábam, de a barátnőm mellett állva nagyon is annak gondolom a nagy kontraszt miatt.
Ezzel csak mi foglalkozunk, vagy számotokra is feltűnik a kontraszt? Befolyásolja, hogy ki jön be jobban? Nem kell kímélni, reality checkre van szükségem, nem ego boostra :D

Nekem a vékonyabb jobban tetszik. Mert én a vékony feszes mellű, feszes fenekű nőkre bukok.
De ez csak az én ízlésem. Mivel nem nekem akarsz tetszeni, így bízom benne hogy ma este emiatt a véleményem miatt nem zokogva nyulsz magadhoz 🤷♂️

Szembetűnik, de a husisabb jobban bejön :D
21F

Nagyon is befolyásol. Egyértelműen észrevenni a különbséget, de miután ezt konstatáltam, csakis az egyiket nézném! A jobb oldali, husisabb 1000x jobban bejön! Nagyon szép, ne aggódj miatta, ne másokhoz hasonlítsad magadat! ;)
F.

ma 00:29
Két lábból ezt így meg tudtad állapítani..? "Azanyámot"...
Mindenesetre 50% az esélye, hogy igazad van. De az is lehet hogy olyan feneke van, amilyet körzővel se lehet rajzolni.
Én legalábbis ebben reménykedem

A bal oldali vékony, mint a ropi, a jobb oldali meg nőies comb/csípő.
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően a vékonyabb lányokat kedvelem, de itt a vékony, az már ropi és amennyire látszik, még csak nőies csípője sincs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!