Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van két csaj, és végignézitek mindkettőt. Nektek szembetűnik anélkül, hogy felhívnák rá a figyelmeteket, hogy az egyiknek mennyivel vaskosabbak a lábai? Alapvetően nem gondolom, hogy nagyon husis lenne a lábam, de a barátnőm mellett állva nagyon is annak gondolom a nagy kontraszt miatt.

Ezzel csak mi foglalkozunk, vagy számotokra is feltűnik a kontraszt? Befolyásolja, hogy ki jön be jobban? Nem kell kímélni, reality checkre van szükségem, nem ego boostra :D

[link]

2024. márc. 8. 00:09
1 2 3 4
 1/37 StevenUp ***** válasza:
75%

Nekem a vékonyabb jobban tetszik. Mert én a vékony feszes mellű, feszes fenekű nőkre bukok.

De ez csak az én ízlésem. Mivel nem nekem akarsz tetszeni, így bízom benne hogy ma este emiatt a véleményem miatt nem zokogva nyulsz magadhoz 🤷‍♂️

2024. márc. 8. 00:11
 2/37 anonim ***** válasza:
75%

Szembetűnik, de a husisabb jobban bejön :D

21F

3/37 Lazy Lover ***** válasza:
62%
Mivel a vékony lányokat kedvelem így befolyásol
 4/37 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon is befolyásol. Egyértelműen észrevenni a különbséget, de miután ezt konstatáltam, csakis az egyiket nézném! A jobb oldali, husisabb 1000x jobban bejön! Nagyon szép, ne aggódj miatta, ne másokhoz hasonlítsad magadat! ;)

F.

2024. márc. 8. 00:22
 5/37 anonim ***** válasza:
63%
Befolyásol, de pont fordítva, ahogy gondolod. Mert én egy nöies, kerekded (nem kövér!!) lányt látok a jobb oldalon, a bal oldalon meg egy deszkát.
2024. márc. 8. 00:29
 6/37 StevenUp ***** válasza:
0%

ma 00:29

Két lábból ezt így meg tudtad állapítani..? "Azanyámot"...

Mindenesetre 50% az esélye, hogy igazad van. De az is lehet hogy olyan feneke van, amilyet körzővel se lehet rajzolni.

Én legalábbis ebben reménykedem

2024. márc. 8. 00:32
 7/37 anonim ***** válasza:
60%

A bal oldali vékony, mint a ropi, a jobb oldali meg nőies comb/csípő.

Mondom ezt úgy, hogy alapvetően a vékonyabb lányokat kedvelem, de itt a vékony, az már ropi és amennyire látszik, még csak nőies csípője sincs.

2024. márc. 8. 00:46
 8/37 anonim ***** válasza:
70%
A baloldali lány lába egy fiatal fejlődésben lévő, a jobboldali, meg egy fejlettebb nőies láb. Nekem mindkettő bejön, főleg ha a személyisége is jó.
2024. márc. 8. 00:50
 9/37 anonim ***** válasza:
82%
mindkettő úgy szép ahogy van, nőként nekem nem jön be de szépek vagytok, látszik a kontraszt, de ha csak az egyiket nézem mindegyik rendbe van
2024. márc. 8. 01:19
 10/37 anonim ***** válasza:
32%
Mindkét lány combját és lábszárát szívesen végigcirógatnám.
2024. márc. 8. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!