Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melóhelyen szoktatok wc-n...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultraboy kérdése:

Melóhelyen szoktatok wc-n recskázni?

Figyelt kérdés
Mondjuk szünetbe, vagy amikor úgy annyira nincs meló és kicsit félre tudsz vonulni
2024. márc. 7. 17:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%
10: Engem is szívhatnál. 😅
2024. márc. 7. 18:00
 12/25 anonim ***** válasza:
30%
Éhes disznó makkal álmodik.
2024. márc. 7. 18:04
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Te most a makkomról álmodsz?
2024. márc. 7. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
XD
2024. márc. 7. 18:10
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Már nincs melóhelyem. De amíg dolgoztam, sem volt mindegy, hogy hol? Ugyanis volt olyan munkahelyem, ahol csak egyes-egyedül voltam. Volt olyan munkahely is, ahol kevesen jártak a WC-re. Például egy iskolában soha nem csináltam, mert ott nagy a forgalom. Most meg nyugger koromra már nem kívánom annyira, hogy muszály lenne pont egy melóhelyen recskáznom. De ez is csak valami pontvadász kérdés lehet, mert sehogyan sem látom értemét, hogy vajon kit is érdekelne ez, és miért érdkli? Mert én soha életemben nem kérdeztem ilyet. de most az egyszer válaszoltam. De csak azért, mert a kérdező csak egy UFO lehet. Én meg nemsokára 70 leszek, és nem láttam még ufót.
2024. márc. 7. 18:20
 16/25 A kérdező kommentje:

Nyugger korodra ezt is megélted hogy ufoval találkoztál látod

Amugy meg nem kötelező ide beirni ha nem érdekel

2024. márc. 7. 18:29
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
De azért egy ufóra még most utoljára kíváncsi lennék. Mert sok ezren láttak, csak még én nem. Egyet sem. De válaszoltam. Olyan melóhelyen, ahol egyedül csak én dolgoztam, igen. Ott is, ahol csak kevesen voltunk, és volt elég zárható fülke. Amúgy ez hihetetlen? De igaz. Leírtam a feltételeket. Ez így volt. Névtelenül tudom vállalni,és igaz is. Mire vagy még kíváncsi?
2024. márc. 7. 18:36
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, na. Ne adjatok már olyan sok piros pontot a tizenötösnek!
2024. márc. 7. 19:09
 19/25 anonim ***** válasza:
52%
#16 Én sem tudnék semmi normálisat kérdezni, egyedül csakis azért, hogy kilegyen a 25 kérdésem a következő szinthez. Kéretik nem lepontozni, csak azért, mert őszinte voltam!
2024. márc. 7. 19:13
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ezta sok piros kört egyedül a kérdező produkálja? Vagy ha nem, akkor miért nem szól hozzá senki?
2024. márc. 7. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!