Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki csinalta mar noi hajszallal ?
Figyelt kérdés
A fekete haj a kedvencem es egyszer hozza jutottam egyhez. Gondolom, hogy csaje volt mert hosszu volt. Es onkiztem vele. Sikerult hamar el mennem. Szuz gyerek bamivel el van.2024. márc. 7. 12:55
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy egy rocker gyerek zsíros hajszála volt.
3/10 A kérdező kommentje:
ma 13:02 Nem hiszem!!!
2024. márc. 7. 13:04
4/10 anonim válasza:
Attól, hogy hosszú hajszál még lehet férfié de egyetlen egy hajszál nekem kevés volna, hogy felizgasson.
5/10 anonim válasza:
lehet h anyukád muffszőre volt...lehet h már régóta nem borotválja és elhullajtott egyet.
Ha kunkorodott volt a vége akkor az az lehetett...
6/10 anonim válasza:
Ezt hogy kéne elképzelni? Körbe tekerted a farkadon vagy hogy? 😆
7/10 A kérdező kommentje:
ma 13:10 Mar regen volt. En se gondoltam volna, hogy sikerul. De felizgatott, hogy 1 csajszie. Azt hiszem a munkahelyemen talaltam.
2024. márc. 7. 13:14
8/10 A kérdező kommentje:
ma 13:08 Nem vagy normalis!!!
2024. márc. 7. 13:15
9/10 anonim válasza:
Mindig meglep hogy mennyi idióta van ,hogy lehet egy hajszálra fel izgulni?
10/10 anonim válasza:
Egy hosszú hajú pasié is lehetett tényleg.
Egy hajszál nem vált ki belőlem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!