Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cuckold, megosztós szex csak akkor működhet, ha már nem vagyunk szerelmesek a párunkba?
Nem. Akkor is.
Bika vagyok, s láttam, voltam olyannal, akik szerelmesek voltak, de ez izgatta.
Írj, adj gmail címet, ha érdekel.
Nekem ilyen csak kétszer fordult elő, de már szakítófélben voltunk. Mindketten tudtuk hogy vége lesz.
Aztán egy haver srác nálunk volt pár napig és dumálgattunk mindenről is, aztán kérdeztem, hogy nem e vesszük be? Barátnőm meg annyit mondott hogy hozzad.
Aztán a közös ágyunkba lerendeztük.. 😁 nagyon fura de jó élmény volt dugni felváltva, meg látni ahogy a másiktól elélvez, vagy ahogy szopja, stb. Aztán rá vagy két napra meg a nappaliban mégegyszer. Az még komolyabb volt, ott nagyon megdugtuk. Vagy 4-5x elélvezett, ujjaztuk a fenekét, szopott, dugtuk, minden is volt.
Szerintem sem ettől függ...
De segítettem már cuckold témában férfiaknak, azaz megdugtam a párjukat... szerintem csak erősebb lett a kapcsolatuk így utólag.
Szerintem simán működik szerelmesek közt.
Kell hozzá némi bizalom, EQ, megértés, meg persze az a fajta (azonos) dili, ami ehhez kell :D.
Nekünk volt, párom utána full büntudatban volt, hogy mit tett velem, aztán meg nem találtunk többé normális srácot hozzá...azóta sem, Ő meg feladta, hatalmas bánatomra...
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!