Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg szeretik ha nagyon durván bánnak velük az ágyban?
Figyelt kérdés
Párom úgy bukott le, hogy megcsalt, hogy tele volt az egész teste kék zöld foltokkal. Mint akit megvertek... Kiderült, hogy a pasi akivel félre lépett alazva ütve dugta. És elmondása szerint élvezte.2024. márc. 7. 06:50
2/39 A kérdező kommentje:
Miért?
2024. márc. 7. 06:52
4/39 A kérdező kommentje:
Kifejtene valaki miért is?
2024. márc. 7. 06:57
5/39 anonim 

válasza:

A pasi a hülye, akivel megcsalt.
6/39 A kérdező kommentje:
De hát ha élvezte is így akkor nem.
Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy tényleg lehet e ezt élvezni.
Én nem tudnék így bánni vele.
Félek, hogy elfog hagyni, mert nem tudom kielegiteni a szexuális vágyait.
2024. márc. 7. 07:02
9/39 anonim 

válasza:

A párod szereti, vannak ilyen nők is. Én pl. irtózom az ilyen szextől.
10/39 A kérdező kommentje:
Elmeselte részletesen miket tett vele, és csak bámultam. Leesett az állam, hogy ő ezt élvezte.
2024. márc. 7. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!