Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak tenyleg szeretik ha oralisan eligitik oket?
Figyelt kérdés
Es ha otthon a baratnoje/felesege nem csinal ilyeneket, akkor keres egy olyan not, aki megteszi?2022. nov. 10. 06:55
1/11 anonim 

válasza:

Persze hogy szeretik. A nők is ugyan úgy szeretik. Nem mindenki megy ilyenkor másik félhez, ez nem általánosítható. De a kölcsönösség fontos.
2/11 anonim 

válasza:

Csak menj ki az Ócsaira, s elképedsz, hogy kik állnak meg, milyen kocsikkal.
3/11 anonim 

válasza:

Előjátékként szeretem, de volt már befejezésként is. Nem hiányolom minden alkalommal, de időnként jól esik! A feleségem egyáltalán nem csinálta,de elvárta, hogy neki megtegyék. Megtették nekem mások.
4/11 anonim 

válasza:

Én szeretem, és hiányolnám, ha a feleségem nem tenné meg. Bár akkor nem is lenne a feleségem.
5/11 anonim 

válasza:

Persze, hogy szeretem. De ezért nem csalnék meg senkit.
6/11 anonim 

válasza:

Igen így van. Ha valamit nem kapsz meg otthon azt megkeresed máshol.
7/11 anonim 

válasza:

Jól tud esni de én megvagyok nélküle. A volt barátnőm egyáltalán nem akarta nekem csinálni, de eszembe sem jutott, hogy másnál keressem ezt. Kétszer kérdeztem nála rá, utána soha többet nem hiztam neki fel. Nem vártam el egyáltalán.
9/11 anonim 

válasza:

Igen nagyon jó érzés,ha nem akkor megteszi màs.f
10/11 anonim 

válasza:

Annyira nem vagyok odáig érte. Mivel a feleségem csak nagyon ritkán csinálja és rövid ideig, de nem is nagyon igénylem, így nem keresek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!