Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz hogy ilyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy ilyen a péniszem?

Figyelt kérdés
Amikor megszülettem rögtön volt egy nemiszerv operációm mert a vizelet nem úgy jött ahogy kellett... Így egy Kicsit megvágdosták... Gyakorlatilag a péniszem nem teljesen.. a makk fele van csak.. tehát nem kerek ( vagy hogy mondjam) .. voltam már 3 évig egy lánnyal. De ezt akkor leszartuk... A kérdés hogy egy érett nő mit mondana erre? Gyereket ettől még tudok nemzeni,meg minden...csak Kicsit ciki hogy másnak normális.. nekem még olyan.. mehh fél makkos pénisz

2024. márc. 7. 03:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha a volt barátnőddel évekig nem volt probléma, akkor ajövőben is ugyanígy le lehet szarni és boldogan élni 😉
2024. márc. 7. 04:00
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Majd leszarja más is.
2024. márc. 7. 07:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet tudni. Mindenki máshogy viszonyul a dolgokhoz.

Ha kitartott volna az a 3 éves együttlét addig, hogy az a lány érett nővé váljon, akkor már egy fokkal közelebb lennél a megfejtéshez.

2024. márc. 7. 07:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nyilván ez élőben fog eldőlni ,hogy mit szól hozzá a következő női partnered.

Mert legyünk őszinték hiába a nagy szavak azért lesz akit ez nem érdekel de viszont lesz akinek nem fog tetszeni a látvány.

Hát a kedved ne törje a dolog ismerkedj szexelj sokat.

2024. márc. 7. 07:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A nők nagy része ugyanolyan felszínes és korlátolt mint azok a nyomoroncok, akik az alapján ismerkednek, hogy babapuncim van vagy sem... Mindenesetre ne dickpiceket küldözgetve akarj ismerkedni....
2024. márc. 7. 08:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ez élőben fog úgy is kiderülni majd ha lekerül az alsó. Vagy ha képet küldesz róla, hogy milyen.
2024. márc. 7. 08:59
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Aki szeret, annak szerintem nem lesz probléma, gondolom szexuális értelemben teljes értékű vagy... úgyhogy szerintem emiatt ne aggódj.
2024. márc. 7. 09:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Húzd hátra és szard le te is. 🤢🤮
2024. márc. 7. 09:25
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Keress olyat akinek a p***iját vagdosták szét kiskorában.
2024. márc. 7. 09:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Ha valakit ez zavar, akkor nem hozzád való.

Ha meg jól érzitek magatokat a másikkal -és tudod használni-, akkor nem azt fogja a nő nézegetni, hogy milyen a formája, hanem azt, hogy mennyire élvezi a szexet tőle(d).

2024. márc. 7. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!