Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha fel akarnátok szedni, hogyan csinálnátok?
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 18:42
11/26 A kérdező kommentje:
Kövi
2024. márc. 6. 20:24
12/26 anonim 

válasza:

Előtted térdelni? Megèrinteném a a lábad és felálnék majd megfognám a kezed és odahúználak magamhoz, hogy érezd az illatom. Megèrintenélek az az arcommal az arcodat...
13/26 A kérdező kommentje:
Eddig ez a legjobb. Az utóbbi tíz évben. De ebben a pillanatomban nem tudnám jól kezelni. Rossz pillanatomban vagyok, ezért ellöklek magamtól.
2024. márc. 6. 22:10
14/26 StevenUp 

válasza:

Ekkora nyomit, te jó ég.
De legalább jót nevetek így nap végén
15/26 anonim 

válasza:

Ha ezt tennéd akkor hagynám és csak figyelném mikor nyugszol meg. 12# voltam megen. Megkérdezném mit szeretnél.
16/26 A kérdező kommentje:
15: Te valóban fel tudnál szedni. Később, ha elmúlik a rossz pillanatom megkereslek. Az ellökést nem agresszívan kell értelmezned. Nem ártó szándék irányodba.
2024. márc. 6. 22:44
17/26 anonim 

válasza:

15#gondoltam. Oda mennék és megfognám a feneked 😊
18/26 A kérdező kommentje:
Kifejezetten szép, formás fenekem van.
2024. márc. 6. 22:51
20/26 anonim 

válasza:

15# is Én 19# vagyok :) felszedtelek lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!