Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha fel akarnátok szedni, hogyan csinálnátok?

Egy jó masszázsnak is örülnék. (: A hasamra feküdnék, szépen egyenesen kinyújtózok. Elengedem magam. Lehunyom a szemem, és gondos kezekre bízom magam.
Ugyan akkor ez nem életszerű. Nem tudom, hogy ugyan az válaszolgatott eddig csak a kérdésemre, ha igen, akkor megenyhültél, ami jó. Viszont mi még ismeretlenek vagyunk. Szóval nem olyan egyszerű letérdelni egy vadidegen elé, hogy “bekösd a cipőfűzőjét” vagy netalántán hogy leszopd. 😂 Nem ezt látom a hétköznapjaimban magam körül, bár valószínűleg ez is előfordul. Ha egy vadidegen lánynak masszázst ajánlanék, remélem elfogadná, bár mivel ismeretlenül teszem ezt, lehet kiszaladna a világból. Csajok, biztos hogy így hódítanátok? Elvégre én sem fogadnék el holmi idegenektől mindent amit kapok. Nem feltézelezek rosszat, csak kicsit kiforratlannak tűnik a dolog. Lehet hogy ghostingolok.

9: Szerintem engedd el. Lépj tovább a 129-re. Bár szerintem már ez is sokatmondó. Nem akarok a 128-dik lenni. Főleg nem napon belül. 😅
Amúgy az megvan hogy nőknek szólt a kérdésem? 🙂 Kételkedem a micsodádban. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!