Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolaton belül hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolaton belül hogyan nyíljak meg?

Figyelt kérdés

Vannak társadalmilag el nem fogadott szexuális vágyaim. Kapcsolaton belül hogyan fedjem fel magam? Félek hogy nem fogad el ezután.

Nemet életkor szexuális aberrációt nem írok, mert szerintem ez össz társadalmi probléma.

márc. 6. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha benned nem lehet megbízni, a párod sem fog benned, ezáltal nem biztos, hogy érdemes elmondanod neki. Főleg ha valami nagyon elfogadhatatlan vágyad van, mert lehet fel is jelent a rendőrségen.

Amúgy még erre akartam kitérni. Ha pl mondjuk pedofil vagy, remélem soha nem kapsz senkitől segítséget.

márc. 7. 03:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha valami buncselekmény a vágyad akkor jobb ha megtartod magadnak
márc. 7. 06:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sokára nyíltam meg a nejem előtt. Sok sok beszélgetés kellett, hogy el tudja fogadni a titkomat. De nagyon felszabadító érzés, hogy nem csak magamban kell cipelni.
márc. 7. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Miert mi volt a titkod?
márc. 7. 12:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Az van, hogy lehet úgy is boldognak lenni, hogy nem osztod meg a vágyaidat, múltadat a pároddal, az ember tud kompromisszumot kötni. De amióta tudom, hogy milyen jó érzés, ha az emberrel meg tudja ezt beszélni a párja és ő is őszintén el meri mondani a dolgokat a párjának, azóta nem akarok másmilyen párkapcsolatot. Azt szerintem te mérlegeld, mennyire éri meg a kockázatot, milyen régi, milyen mély a kapcsolat, mit veszítesz, ha elveszíted, de szerintem megéri ezeket kimondani.
márc. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!