Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeretitek jobban magatoknál? /vagy éppen a másiknál? Szőrösen vagy csupaszon?
Figyelt kérdés
Ha lehet kiváncsi lennék nők és férfiak véleményére egyaránt!
Szóval ha választásotok lenne , melyiket szeretnétek jobban a másiknál , miközben arra is kiváncsi lennék mind e közben nektek milyen!?….
márc. 6. 15:30
31/41 anonim válasza:
HuszonX éves Férfiként csupasz vagyok, vékony lányok az eseteim rajtuk a teljesen natúr szőröset szeretem 💁♂️
32/41 anonim válasza:
A himvesszot es a hereket csupaszon, felette borostasan. Plusz izgato faktor a csiklomnal misszionariusban
21/N
33/41 anonim válasza:
Szőrös pasi vagyok, nőn minden megoldás érdekel
34/41 anonim válasza:
Nő vagyok,szőrös,de a pasikat borotváltan jobban szeretem
35/41 anonim válasza:
Természetesen szőrös a páromnak is és nekem is. ❤️
36/41 anonim válasza:
35F vagyok és csupasz enyém mert alkebrás vagyok ha szörös,és punci csupaszon jobban bejön jobban izgaat ,szeretem puncit nyalni és ször csak gátolna taszitana.
37/41 anonim válasza:
Én azt hittem, ma már mindenki szőrtelenít, nemtől függetlenül, 😅😅😅 én csupasz vagyok, és pasikon is azt szeretem.
33/L
39/41 A kérdező kommentje:
Igen…, ez egy jogos felvetés!….
Szerintem is lesz ebben megint változás még!
És nem biztos , hogy az rossz lenne!
okt. 26. 07:33
40/41 anonim válasza:
Hát én nem tudom, de szerintem nem kellemes oral közben a fogad között a szőr….vagy nőként nem szeretnék közben bajszot….. esztétikusabbnak tartom mind2 félnél, ha nincs szőr. Sőt, nekem szexi, ha egy pasi a hónalját is bortoválja. De ez az én véleményem🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!