Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szeretitek jobban magatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeretitek jobban magatoknál? /vagy éppen a másiknál? Szőrösen vagy csupaszon?

Figyelt kérdés

Ha lehet kiváncsi lennék nők és férfiak véleményére egyaránt!

Szóval ha választásotok lenne , melyiket szeretnétek jobban a másiknál , miközben arra is kiváncsi lennék mind e közben nektek milyen!?….

márc. 6. 15:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
HuszonX éves Férfiként csupasz vagyok, vékony lányok az eseteim rajtuk a teljesen natúr szőröset szeretem 💁‍♂️
aug. 26. 01:07
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

A himvesszot es a hereket csupaszon, felette borostasan. Plusz izgato faktor a csiklomnal misszionariusban

21/N

szept. 9. 12:20
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Szőrös pasi vagyok, nőn minden megoldás érdekel
szept. 9. 14:08
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok,szőrös,de a pasikat borotváltan jobban szeretem
szept. 10. 11:26
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen szőrös a páromnak is és nekem is. ❤️
szept. 10. 13:35
 36/41 anonim ***** válasza:
69%
35F vagyok és csupasz enyém mert alkebrás vagyok ha szörös,és punci csupaszon jobban bejön jobban izgaat ,szeretem puncit nyalni és ször csak gátolna taszitana.
szept. 10. 16:29
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hittem, ma már mindenki szőrtelenít, nemtől függetlenül, 😅😅😅 én csupasz vagyok, és pasikon is azt szeretem.

33/L

okt. 25. 22:00
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Ma már? Ma még…
okt. 25. 23:22
 39/41 A kérdező kommentje:

Igen…, ez egy jogos felvetés!….

Szerintem is lesz ebben megint változás még!

És nem biztos , hogy az rossz lenne!

okt. 26. 07:33
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom, de szerintem nem kellemes oral közben a fogad között a szőr….vagy nőként nem szeretnék közben bajszot….. esztétikusabbnak tartom mind2 félnél, ha nincs szőr. Sőt, nekem szexi, ha egy pasi a hónalját is bortoválja. De ez az én véleményem🤷🏻‍♀️
okt. 26. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!