Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, szeretitek ha csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek ha csaj finoman utal rá, hogy mit csináljatok, vagy szeretitek magatoknak kitapasztalni a dolgokat?

Figyelt kérdés

Már első alkalmakkor mondaná a csaj finoman, hogy mit csináljatok, pl: most finomabban, körkörösen, erősebben, ujjal. Vagy szeretitek kitapasztalni a dolgokat?

Én szivesen tudnám, hogy hogy csinájam, hogy jó legyen a partneremnek, de az eddigi barátaim elintézték egy: pont jó ahogy csinálod mondattal.

2020. máj. 13. 23:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem mert egy kapcsolatnak a megfelelő kommunikáció az alapja
2020. máj. 13. 23:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen is és nem is. Ennek megvan a módja; ha csak utasítgatsz, az nagyon lelombozó.

Szex közben bátoríthatsz, akár szóban, de egyéb hangok és mozdulatok által is. Erre rájátszhatsz kicsit, hogy könnyebben észrevegyem.

Szex után lehet beszélni róla, hogy mi tetszett, de csak erről. Itt is dicsérve a jó részeket. Ha kiemeled, hogy mondjuk az elején a combod belső felénél nagyon jó volt a simítás, akkor legközelebb több időt fogok ezzel tölteni.

Persze nem lehet minden jó. Ami nem tetszett, hacsaknem volt egyenesen kellemetlen (pl. fájt), akkor napközben, szexmentes időben mondjad ezt el.

F

2020. máj. 14. 00:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csk úgy tudom kitapasztalni, ha megmondja, hogy mit szeret.
2020. máj. 14. 00:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én amúgy is imádom a szex közbeni kommunikációt.

Tehát igen.

F

2020. máj. 14. 00:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem kitapasztalni, de nem bánom ha segít közben.
2020. máj. 14. 05:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Is-is!
2020. máj. 14. 06:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én szeretem ha beszél,én is épp ilyen vagyok. Elmondom vagy buzdítom hogy hogy,vagy mennyire csinálja,nincs ezzel gond.
2020. máj. 14. 08:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció. A szexben is fontos. Vagy a csaj irányítson. Fogja meg a pasi kezét, és irányítsa, mutassa meg, hogy jó neki.
2020. máj. 14. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Szeretem ha elmondja mi hogyan jó neki!
2020. máj. 14. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell finoman utalni, csak mondjad, meg azt is, ha jó.
2020. máj. 14. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!