Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők elégedettek vagytok a pasitok péniszével? Elég nagy vagy lehetne nagyobb/ kisebb?
Általában amíg ő nem izgul fel eléggé, vagyis inkább nem megy el legalább egyszer addig be sem dugom. Imadja,ha nyalom, én meg imadom mikor remeg orgazmus közben a nyelvemtől.
Gondolom akkor jobban felizgult. 🤔Vagy az is lehet,h már rövidebb a farkam?😅 Na megyek, és meg is mérem mindjárt😜🤣
Egyébként 48 évesen még egy baratomnak se mutattam meg a farkam méretét! 😅
Pedig én nem szégyenlem!
Na jó lehet,h a körülmetélés miatt sokáig komplexusom volt. Ma már büszkén áll vigyázba a csajok elött! 😅
A mostani pasimé 15cm. De jó vastag! És áll, mint a cövek! Már ha smárolunk, érzem hogy meredezik neki a gatyájában. Szexmániás és nagyon jó is benne! Ő az első olyan férfi az életemben, akivel hüvelyi orgazmusom van! Szuper fallosza van, szerencsés vagyok hogy rátaláltam!
Volt dolgom kisebbel/nagyobbal is, de nekem az övé a tökéletes! Amúgy nagyon szép is, meg fincsi is! :)
1.percben: "Aauuu!"
10.percben: "Aaahhh, wooow!"
15.percben: "Bimm-bamm"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!