Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex extrém túlsúlyos nővel?
#5 vagyok.
Nem gondolom, hogy baj lenne, ha valaki szereti őket, sőt.. szomorú is lenne, ha senkinek nem tetszenének.
Én csupán jobban szeretem, ha akadálymentes az együttlét, spontán döntéseket lehet hozni, de fizikai adottságaimból kifolyólag sem tudnék pl egy ilyen nőt lovaglóból misszionáriusba fordítani egy mozdulattal. Az ilyenek pedig nálam szerves részei az együttléteknek. (Vagy ugyanez visszafelé, fordítva)
11-es:írtad,hogy nem ők a zsánereid,ezért megértem ha zavar,hogy nehezen mozognak.Én azt is szeretem,amikor segíteni kell a fordulásnál,pózváltásnál.
A közel 200 kg-os exem nehezen mozgott az ágyban,szinte minden az én segítségemmel ment neki,de én így imádtam.
13# szerintem teljesen felesleges itt dicshimuszokat zengeni.
Értjük, te imádod, ha vágási súlyban van a hölgy. Rendben, élvezd ki, egyre van belőlük amúgy.
Más meg nem szereti, undorítónak tartja, taszítja. Te meg ezt fogadd el.
Még jó, hogy mindenki mást szeret alakban, súlyban, mellben, személyiségben, stb, így mindenki megtalálhatja a neki passzolót.
Baszki, kérdező, hányszor írod még le, hogy imádod a betegesen hájas nőket?
Hányadik ilyen kérdésed ez már?
Van, aki visszaír, hogy kisapám, 150 vagyok, találkozzunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!