Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed legkínosabb helyszíne ahol szexeltél?
Figyelt kérdés
Akkor ott izgatónak találtad, de ma már inkább kínosnak találnád, hol volt ez a hely és mit gondolsz ma erről?2024. márc. 4. 19:13
2/22 anonim 

válasza:

Egyik helyszín se kínos, inkább csak azok az alkalmak, amikor lebuktunk.
3/22 anonim 

válasza:

Árpád híd pesti oldalán a teniszpályák mellett a fűben,most már út megy ott.Fényes nappal júniusban délután.
4/22 anonim 

válasza:

Pince, aztán a gyerekek ránk nyitottak, mondjuk már 15 a másik 20 felett volt, tehát tudták mit csináltunk, de nagyon ciki volt, nem is az, hogy csináltuk, hanem az, hogy hol és hogyan.
5/22 anonim 

válasza:

Szórakozóhely wc a szomszédom felesége!
6/22 anonim 

válasza:

Engem egyszer leszopott fényes. Nappal egy csaj a keleti mellett egy parkban, és jöttek a járókelők 😁
8/22 anonim 

válasza:

Egy 28 éves pasi apjának az autójában. A szüleivel lakott, nem volt saját autója, sem pénze szállodára.
9/22 anonim 

válasza:

Hozzánk a gyerekek nyitottak be a szobába , páromat keresték .
Persze én meg pont benne voltam páromban tövig , és nem fedett bennünket sem takaró , sem más , így mindent láttak .
Aztán a szüleimmel együtt ebédeltünk , mikor a fiam megszólalt az asztalnál . A fiam , hú mama tudod apának mekkora pisilója van !? És képzeld mama , apa azt a nagy pisilóját , anyuból húzta ki !
Nos az ebéd , igen kellemetlen hangulatúvá vált számomra .
Aztán utána ment a magyarázkodás a szüleim számára .
Elég ciki volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!