Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy pasi szopás után már nem szívesen csókolózik?
Mert gátlásos. Avagy undorodik a saját farka ízétől. Puncis szájjal nyalás után sem csókol?
A legfontosabb a kommunikáció. Beszéld meg vele e kérdést, és talán változtat. De ha nem, akkor őt így kell elfogadnod. Mert nem veled van baja.
Most komolyan egy ilyen kérdésnél is kell ajánlatokat tenni privátban? :D
Egyébként olyan nem volt, hogy csak ő nyalt volna. Inkább 69-ezni szoktunk. Vagy ha ő kezdett el nyalni, utána rögtön folytattam én neki.
De inkább olyan mintha a saját nedvétől írtózna. Sok az előváladéka is.
12# én is ilyen vagyok... minden nővel kapcsolatban így volt, nem az adott nővel volt bajom, egyszerűen nem akarom a saját spermámat a számban érezni. Ez van, nem tehetek róla. A nőnek még a pisijét is imádom, de a sajátomat nagyon nem.
Ő is ilyen lehet, nem te vagy az oka, egyszerűen fogadd el.
15# Én nem kötekedek, neki nem is tettem ezt szóvá. De amúgy ha ő nyal és megcsókol semmi bajom vele, vagy szex közben is bekapom. Akkor ezen az elven én is fújjoghatnék ezekre.
Az meg hogy ez b.zis.
Hát lehet. Bár a popsimat szereti piszkálgatni..az nem b.zis neki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!