Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az ha egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha egy pasi szopás után már nem szívesen csókolózik?

Figyelt kérdés
Szájba élvezés nélkül is ugyanez.
2024. márc. 4. 14:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert gátlásos. Avagy undorodik a saját farka ízétől. Puncis szájjal nyalás után sem csókol?

A legfontosabb a kommunikáció. Beszéld meg vele e kérdést, és talán változtat. De ha nem, akkor őt így kell elfogadnod. Mert nem veled van baja.

2024. márc. 4. 15:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Most komolyan egy ilyen kérdésnél is kell ajánlatokat tenni privátban? :D

Egyébként olyan nem volt, hogy csak ő nyalt volna. Inkább 69-ezni szoktunk. Vagy ha ő kezdett el nyalni, utána rögtön folytattam én neki.

De inkább olyan mintha a saját nedvétől írtózna. Sok az előváladéka is.

2024. márc. 4. 15:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, nem vagyunk egyformák :D Valaki kevésbé finnyás, van aki jobban.
2024. márc. 4. 15:28
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

12# én is ilyen vagyok... minden nővel kapcsolatban így volt, nem az adott nővel volt bajom, egyszerűen nem akarom a saját spermámat a számban érezni. Ez van, nem tehetek róla. A nőnek még a pisijét is imádom, de a sajátomat nagyon nem.

Ő is ilyen lehet, nem te vagy az oka, egyszerűen fogadd el.

2024. márc. 4. 15:39
 15/19 anonim ***** válasza:
13%
Mert nem mosol fogat utana vagy iszol egy teat? Tipik noi ertelmetlen kotekedes.
2024. márc. 4. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
Barátom simán megcsókol, soha nem volt ezzel probléma és fennakadás, de nyilván embere válogatja…
2024. márc. 4. 16:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert b.zisnak gondolja, pedig szerintem semmi meleg nincs benne - a saját ízed kapod vissza, a nők sem tiltakoznak ha nyalás után megy a csók.
2024. márc. 4. 18:16
 18/19 A kérdező kommentje:

15# Én nem kötekedek, neki nem is tettem ezt szóvá. De amúgy ha ő nyal és megcsókol semmi bajom vele, vagy szex közben is bekapom. Akkor ezen az elven én is fújjoghatnék ezekre.

Az meg hogy ez b.zis.

Hát lehet. Bár a popsimat szereti piszkálgatni..az nem b.zis neki? :D

2024. márc. 4. 19:32
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
Az előző párommal ugyanezt éreztem, ami azért volt kellemetlen, mert amúgy engem meg borzasztóan beindít a csókolózás. Ezt tudta is, többször mondtam neki, mégis, ha már járt a farka a számban, ami azért az esetek nagy részében megvolt, mire a behatolás megtörtént, már érezhetően nem szívesen csókolózott velem. Szerencsére a mostani partnerem nem ilyen egyáltalán, ő miután lenyeltem is simán csókolózik velem és ugyanannyira igényli a csókot, mint én aktus közben.
2024. márc. 4. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!