Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szex storyjaitok vannak?
Figyelt kérdés
Lehet ez extrém, gyerekkori kínos vagy csak nagyon jó, bármi. Ha akarjátok lehet privátba is írni2024. márc. 3. 20:37
1/9 anonim 

válasza:

Nagyon szeretek erre gondolni, fantáziálni, és van is lehetőségem kiélni a vágyamat, szerencsére. Van egy saját történetem, minden sora valódi. Privátban leírom kérésre.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem nem erre verem, érdekelnek már emberek élményei, törtenetei, ennyi
2024. márc. 3. 20:53
4/9 anonim 

válasza:

Nekem annyira nem, inkább a csajnak volt ciki a sztorim. Egyik kolleginával baráti a viszonyom, neki is van párja, nekem is, igaz ő jelenleg csajjal van, szóval eddig nem volt közeledés egymáshoz. Tavaly év végi céges buliban viszont kicsit elszaladt alattunk a ló, nagyon rossz idő volt, felajánlottam, hogy ne várjon első buszig, aludjon nálam, élettársam úgyis haza utazott szüleihez azon a hétvégén. Több ágyunk nincs, csak kanapé, jóban vagyunk, hát aludjunk egy ágyban, nem érünk egymáshoz, pedig nem semmi volt, hogy fehérneműben feküdt mellettem. Elalavásig nem is volt semmi, de reggel arra keltem, hogy átkarol és a mellkasomon van a feje. Felébredtem és szó nélkül lesmárolt. Ott akkor én se tudtam mit tenni, elkapott a hév. Volt orális kényeztetés mindkét oldalon, amikor oda jutottunk, hogy tovább, akkor mondta, hogy de nem szed semmit. Nekem a barátnőm tablettát szed, hát gumi nincs itthon. De őt nem érdekli, magába akar, már dörzsölte a puncijához a farkam, már majdhogynem be-becsúszott. Mondta hogy akkor tegyük be hátra, nem csinált még olyat, de most nagyon odavan, akarja, hogy tegyem magamévá. Én sem csináltam még olyat, ügyetlenkedtünk, de bement. Löktem párat, ő vadul elkezdte dörzsölni a csiklóját, nekem több sem kellett, kihúztam, mert különben elélvezek. Amint kihúztam, teljesen barna volt a farkam, és az ánusza bejárata. Ő is érezhetett ebből valamit, mert megfordult és egy kis sikoltással felpattant és az arca elé kapta a kezét. Engen a trauma hatására szerintem el is ért a vég és kakis farokkal élveztem el, telibelőve a fehér ágyneműt... A csajszi sírva rohant a zuhany alá, én meg a nyomokat próbáltam eltűntetni. Amikor kijött már majdnem röhögve mondta, hogy ez volt a büntetés, amiért megcsaltuk a párunkat. Összenevettünk és azóta újra csak barátok és kollégák vagyunk és persze teljes titokban van tartva a kis baleset.
6/9 anonim 

válasza:

4#leszbikuslány mi? Az meg rád fordul? Kiatalált mese habbal. Jó az írás amúgy. De ilyen nincs.
7/9 anonim 

válasza:

Nem leszbikus, biszex a csajszi. Ha nem hiszed, nem hiszed.
8/9 anonim 

válasza:

7# és a feleségnek elmesélted ezt a vicces szorit?
9/9 anonim 

válasza:

Nem, mindketten titokban tartjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!