Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tapasztalataitok szerint tényleg 13 cm az átlag péniszméret?
Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 13:13
11/14 anonim válasza:
Nem, 13 cm szerintem a legkisebb amivel találkoztam.
12/14 anonim válasza:
Az én tapasztalataim alapján (7 fő), a legtöbbnek olyan 16,17 lehetett, de volt legalább 2-3 akinek 20 körüli, illetve 1 akinek max 10. Bár őszintén sosem a méregetés volt az elsődleges, illetve lehet nagyobb a méret, ha nem tudja használni, az fele olyan jó sem lesz, mint egy átlagos, aki igen. Jelenlegi páromnak átlagos, de használja, illetve van érzelem és így sokkal jobb, mint egy egyéjszakás random, akinek nagyobb volt..
13/14 anonim válasza:
Szerintem igen. Nem sok a pasival voltam, de a legnagyobb amivel találkoztam az 16 volt. Szóval én szerintem igen.
14/14 anonim válasza:
3-as vagyok, az 5-ös választ nem én írtam :D
Bár nem értem, hogy a külsőm hogyan kapcsolódik össze azzal, hogy milyen mérettel találkoztam eddig😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!