Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vibrátort érdemes venni?
Figyelt kérdés
márc. 3. 07:14
1/12 anonim válasza:
Olyat, ami AA elemekkel megy, nem pedig azzal a nagyon kicsi AAA-val
2/12 anonim válasza:
Milyen célterületre, punciba, popsiba?
4/12 mikeXxX válasza:
1# Rosszul mondod olyat kell amihez nem kell elem 😆!
5/12 anonim válasza:
Csakis akkumulátorost, az elemes nem jó. Azon kívül meg nem ártana tudni kicsit pontosabban mik a cèljaid és preferenciáid. Vettem már nagyon jót a dm-ben is és szart szexshopban is, de inkább az utóbbiban érdemes körülnézni a választék miatt.
6/12 anonim válasza:
Én elektromos fogkeféből szándékosan nem akkusat vettem, hanem cserélhető elemeset. Aztán vettem hozzá egy csomag (4db) AA akkut, és töltőt is.
Így soha nincs az, hogy pont akkor van lemerülve mikor nagyon kéne, mert gyorsan kicserélem őket és mehet a dolog.
Az 1-es voltam. Nem mellesleg ha szűz az illető, erősen ellenjavallt neki az ilyesmi rezgős húspótló.
8/12 anonim válasza:
#7, a kérdés a heteroszex kategóriában van. Innentől szerintem rájössz.
9/12 anonim válasza:
Léghullámos csiklóizgató a legjobb.
Nagyon hamar elmegyek tőle.
A legtöbb gyártó orgazmus garanciát ad rá.
10/12 anonim válasza:
Mire kell? Milyen célra? Milyen anyag? Mekkora? Milyen árketegória?
Egyedül használod, esetleg pároddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!