Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan reagáltatok arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáltatok arra, amikor valaki rátok nyitott szex közben?

Figyelt kérdés
Zavarban voltatok és abba is hagytátok az aktust, vagy folytattátok tovább a szexet? Na és aki rátok nyitott, ő hogyan kezelte ezt?

2024. márc. 2. 09:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmhöz suli után felmentünk szexelni

Anyja korábban ért haza és benyitott pont amikor a mellére élveztem.

Bocsánatot kért és kiment

2024. márc. 2. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Ebből hogy derült ki, hogy örömlány volt?

Ez eléggé kamuszagú.

Egy anya, akinek épp a lányát kefelik a szeme előtt, biztos azzal foglalkozik, hogy mekkora a farkad. Pláne utána 4szemközt ezt el is mondja neked...

jan. 12. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyár 40 fok meleg nyitott ablak a szobában hátulról verem a csajomnak kemènyen egyszer hangos kopogás az előző csajom (aki sutyiban mèg be be ugrott) annya a teraszról derèkig bahajolva nèz minket a csajra rádobtam a takarót a csaj nem látta hogy behajolt kam kiabáltam jövök nézett ugyanúgy règóta meg akartam dugni mindig mondtam a lányának mondja neki felhúztam a takarót a csajom seggèn finoman kihuztam a farkam hogy jól lássa a másik csaj annya direkt odafordulva közben húztam a hátamra a takarót akkor látta csajom a nöt egy pillanatra az ablaktól elfordulni az ajtóhoz a nö kivülröl én belülről mentem az ajtóhoz kinyitottam köszöntünk egymásnak mondta a lányát keresi mert nincs nála lakás kulcs közben még igazították a takarót magamon farkam megmutatva neki közben válaszoltam nincs itt a lányod más van itt gyere be nézd meg mondta hogy láttam mosoj kacsintás èletemben elöszörvolt nálunk de nem tudtam leszolítani mert hallott mindent a csajom rá 2 napra ugyanez a sztori megismetlődött csak csukott ablaknál. azóta is feláll rá ha eszembe jut
jan. 21. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Meddig jutottál az általánosban?
jan. 21. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!