Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/21 anonim 

válasza:

Mindkét nem ugyanannyira kívánja, élvezi.
5/21 anonim 

válasza:

Szerintem a nők, csak belőlük ki kell hozni
6/21 anonim 

válasza:

Azok, akik tehetségesebb és vonzóbb partnerrel csinálhatják (vagy legalább megtapasztalták már)
Hetero férfi
7/21 anonim 

válasza:

Mi nők is szeretünk szexelni de csak akkor ha jó a szex a partnerrel ha pocsék akkor nincs kedvünk de ha egy pasi odapakolja magát akkor mi leszünk azok akik kezdeményezzük mert akarjuk. Én már megkaptam azt is h nekem miért nem a fejem mint más nőnek :D
8/21 anonim 

válasza:

Szrintem ez mind a két nem egyformán kívánja, ha igazán jó a szex.
9/21 anonim 

válasza:

Talán a férfiak vannak többségben , de ezt igazán nem lehet szerintem annyira általánosítani .
Talán a nők a szülést követően és ha nem akarnak több gyereket már , akkor gyakrabban csökken a vágyuk s libidójuk talán , mint a férfiaknak .
10/21 anonim 

válasza:

A férfiak kiegyensúlyozotton kívánják mindig, mondjuk úgy, hogy nagyon. A nőknél pedig nagyon hullámzó a dolog, állandóan váltakozik náluk a brutálisan akarnak és szeretnek dugni állapot az egyáltalán nincs kedvem szexelni állapot között. És teljesen kiszámíthatatlan. De mikor egy nő nagyon akarja, akkor jobban akarja, mint a férfi, és élvezi is. Legalábbis én így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!