Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én bírnám és bírom is. Vannak ilyen alkalmak.
N

Hétvégi házibuli: pénteken iszogatás, bulizás, ahogy felállnak a farkak szex, mindenki mindenkivel. Szombaton reggel álló farokkal a számban ébredek, mindenki szexel. Utána reggeli, délelött dumcsizás, ebédfőzés, de mindenki pucér, ha kedvet kapunk akkor dugunk. Délután filmezünk és dugunk, este iszogatás és szex. Vasárnap ugyanez, csak ebéd után már nincs pia, este mindenki haza. Szóval nem folyamatosan, de két nap dugás elég gyakran van, ehhez persze sok síkosító kell, különben nem jó.
22L

Semmiképp.
Nekem felizgulni, nedvesedni, elélvezni is igényem van, nem csak a kicsalogatniba fa$zból a g€cit, mikor az feláll....

Én 26 (szűz) nőként el tudom képzelelni, hogy a leendő párommal időnként egy teljes napon keresztül csináljuk folyamatosan.
Akik viszont ideírták, hogy több pasival csinálják azt nagyon betegesnek és undorítónak tartom (Mi visz rá erre valakit?). Mondjuk ezek jórésze szerintem nem is igaz, csak férfiak kamuzták ide.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!