Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki egész nap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki egész nap bírna szexelni,cumizni?

Figyelt kérdés

2024. márc. 2. 05:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

Én bírnám és bírom is. Vannak ilyen alkalmak.

N

2024. márc. 2. 09:05
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
A nimfomanias nok veszelyesek…
2024. márc. 2. 09:10
 13/27 anonim ***** válasza:
60%

Hétvégi házibuli: pénteken iszogatás, bulizás, ahogy felállnak a farkak szex, mindenki mindenkivel. Szombaton reggel álló farokkal a számban ébredek, mindenki szexel. Utána reggeli, délelött dumcsizás, ebédfőzés, de mindenki pucér, ha kedvet kapunk akkor dugunk. Délután filmezünk és dugunk, este iszogatás és szex. Vasárnap ugyanez, csak ebéd után már nincs pia, este mindenki haza. Szóval nem folyamatosan, de két nap dugás elég gyakran van, ehhez persze sok síkosító kell, különben nem jó.

22L

2024. márc. 2. 09:12
 14/27 anonim ***** válasza:
22%
Bulik a sokszor szoktam haza vinni embereket
2024. márc. 2. 09:16
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem és simán bírnám de csak több pasival egyszerre
2024. márc. 2. 09:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egész nap kívánom hétvégén de meg is kapom a pasimtól, kis megszakításokkal egész nap szexelünk.
2024. márc. 2. 14:51
 17/27 anonim ***** válasza:
62%

Semmiképp.

Nekem felizgulni, nedvesedni, elélvezni is igényem van, nem csak a kicsalogatniba fa$zból a g€cit, mikor az feláll....

2024. márc. 2. 15:41
 18/27 gabor49 ***** válasza:
57%
biztos nincs de izgalmas lenne olyan csaj akit egesznap tobben dughatnanak
2024. márc. 3. 05:55
 19/27 anonim ***** válasza:
47%

Én 26 (szűz) nőként el tudom képzelelni, hogy a leendő párommal időnként egy teljes napon keresztül csináljuk folyamatosan.

Akik viszont ideírták, hogy több pasival csinálják azt nagyon betegesnek és undorítónak tartom (Mi visz rá erre valakit?). Mondjuk ezek jórésze szerintem nem is igaz, csak férfiak kamuzták ide.

2024. márc. 3. 16:33
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Na de van olyan pasi aki egesz nap birna ?
2024. márc. 3. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!