Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha arra kérne a lány akibe nagyon szerelmesek vagytok, hogy metéltessétek a hímvesszőtöket mert neki csak úgy tetszik akkor megtennétek? Semmi egészségügyi probléma nem lenne csak egyszerűen úgy tetszik neki.
Figyelt kérdés
márc. 1. 21:25
11/15 anonim válasza:
Alapjában véve engedelmes vagyok, de ezt nem tenném meg.
Elég szép a péniszem jelenleg is, és egészségügyi gondom sincs.
12/15 anonim válasza:
Ne metéltesd körül a farkad pusztán az ő kedvéért, haver!
Ha a metélt tetszik neki, küldd hozzám...! Nyugi, nem csapom le a kezedről a csajszit, csak szexelünk egy párszor! Nézheted is, ha van kedved! 😁
13/15 anonim válasza:
Egyébként is fontolgatom a metélést. Szóval én csak örülnék neki, ha ezt kérné. És persze meg is tenném.
14/15 anonim válasza:
Nő vagyok, nem hozzám szólt a kérdés. Nekem nem tetszik a szőrös férfi hónalj, de a páromnak olyan van. Soha nem mondanám neki, hogy vágja le, mert nekem nem tetszik. Nem rendelkezek a teste felett. Igazán szeretem és könnyen elfogadtam. Szőrről beszélünk…. Amelyik nő körülmetélést kér tőled, mert neki az tetszik, az nem normális! Ne csokítsd meg magad. Lehet, hogy utálni fogod életed végéig a péniszed, teljesen más érzés lesz a szex is. Ha vége lesz a kapcsoltnak, hogy fogod magad érezni? Egész életedben úgy marad. Kérlek, ne tedd, inkább keress olyan nőt aki tényleg szeret és nem ilyen egocentrikus.
15/15 anonim válasza:
Igen, meg is tettem es nem bantam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!