Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan pasi, aki összejött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki összejött egy csajjal, aztán a csajnak volt húga és kiderült, hogy jobb lenne inkább a húgát dugni?

Figyelt kérdés

márc. 1. 12:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen van.
márc. 1. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Keveredtem már ilyen szituációba.
márc. 1. 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Álmomba volt.
márc. 1. 13:06
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 És meg is dugtad a húgát?
márc. 1. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Én egyik exem nővérét dugtam volna, jobb csaj volt, mint hugica.
márc. 1. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Ó tegyük már a szívünkre a kezünket gyerekek, ki ne kapzsult volna rá - legalább gondolatban - a csinos húgicára? 😅
márc. 1. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
en pontosan igy jartam XD
márc. 1. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyszer a nővérre startoltam de az állandóan tanult kissé sznob , a húga 2 évvel fiatalabb masként volt mindkettő izgi helyes . Máskor egy folyamatosan hízó bnőm unokahúga tetszett aki tré bandákkal lógott és idősebbnek nézett ki 19 körül de csak 15 múlt, őrá féltékenykedett a moslék .
márc. 1. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, meg igen
márc. 1. 15:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Sőt, olyat is tudok, hogy volt 2 csaj testvér, az egyik nagyon szexi, bulizós, vagány csaj, a másik kevésbé szexi, visszahúzódó volt. És nyilván az illető pasi a szexibbre nyomult ezerrel, aki egyszerre flörtölt más pasikkal is, aztán az illető hoppon maradt. Aztán így B tervként a húgára nyomult, akivel azóta össze is házasodtak. Kötve hiszem, hogy nem szokott most is a sógornőjére gondolni.

És saját eset is: még 18 éves korunkban, jártam egy csajjal, akinek a húga akkor volt olyan 14-15 éves volt akkor, nem néztem rá úgy, de látszott, hogy nagyon komoly csaj lesz belőle. Aztán a csajjal szakítottunk, mert valahogy a szex sem volt az igazi, meg a szerelem sem, de nagyon jó barátok maradtunk utána. Évekkel később voltam náluk egy házibuliban, ahol ott volt az épp szingli hugica is, aki baromi szexi lett addigra, és szingli is. Kisujjamat sem kellett mozdítsam, mert ő nyomult rám ezerrel, és még aznap este megdugtam ott az egyik szobában. Eszméletlen jó volt, össze sem lehet hasonlítani a nővérével. Az exem duzzogott egy ideig rám, de aztán elmúlt neki.

márc. 2. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!