Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy lánnyal ès a megismerkedèsünk után nem sokkal kiderült, hogy petefèszek cisztája van. Nagyon szerettem volna segíteni Neki, ezért utána olvastam mindennek a tèmával kapcsolatban ami csak lehetséges. Rèmálmaim vannak azóta az normális?
Az a baj, hogy sikerült a nőgyógyászati vizsgálat rèszleteit is áttanulmányozni ès azóta rèmálmaim vannak a dolog miatt... Visszatèrően előjön, hogy ott van "abban" a szèkben kiszolgáltatva ès egy fèrfi (aki èrtem, hogy orvos, stb.) belenyúl és ott matat, meg hasonlók... Valaki járt már hasonlóan? Mit tudok tenni? Szorongok a dolog miatt
Köszönöm
Volt egy olyan időszak amikor havonta jártam orvoshoz mert problémáim voltak, sose szorongott emiatt a volt párom, fel fogta hogy az egy orvos, a munkáját végzi és nem azért engedem neki hogy matasson bennem mert annyira hú de jó érzés.
A barátnőd sem jó kedvében jár hanem mert muszáj neki..
Képzeld szinte mindenkiben matatott már a nődoki.
Na majd ha te mész urulógushoz,azt hogy fogod feldolgozni?
Azt ugye tudod hogy az egészséges nőkkel is ezt csinálja az orvos?:D ők is járnak nőgyógyászati vizsgálatra
Mellesleg ha van kérdésed szívesen beszélgetek veled erről, nekem is PCOS-em van, úgyhogy otthon vagyok a témában. Sajnos ez manapság elég gyakori betegség a nő körében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!