Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak fel így egy masszázs lányt?
Nem kifejezetten a szexre vonatkozik a kérdésem, de mivel szexuális tartalmú ezért kénytelen voltam ebbe a kategóriába tenni.
Szóval nem szeretnék a saját telefonszámomról hívni egy lányt sem, főleg mert viberen is fent vagyok és ha beírja a számom azonnal látja a nevem stb. Ha meg lerejtem akkor nem veszi fel.
Gondolom az a legegyszerűbb megoldás ha veszek egy domino csomagos sim kártyát és arról hívom, de gondoltam kiírok egy kérdést hátha valaki tud egy jobb megoldást.
"veszek egy domino csomagos sim kártyát"
Igen. Beleteszed egy régi telóba és probléma megoldva.
Vehetsz egy domino kártyát.
De amúgy elmondom, hogy a prosti sosem fog foglalkozni a számoddal és a neveddel. Én világ életemben a saját telefonomról hívtam fel őket, és sosem volt gond belőle. Nekik egyáltalán nem érdekük, hogy gond legyen belőle.
6.: engem már igen, ráadásul a nyomorult másnap délelőtt. Pont egy futárt vártam. Pont az asszony ült mellettem. Ok ez 20 év alatt egyszer fordult, de volt ilyen.
Kérdező: ne parázd túl a dolgot. Hívd fel, beszélj vele utána ha meg nem jött össze tiltsd le azt a számot és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!