Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jelentkeznél ilyen BDSM...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentkeznél ilyen BDSM nevelőtáborba?

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne, hogy alanyok egy hónapos, kemény edzőtáborban vennének részt.

Hasonló feladatok lennének:

Minden reggel kemény testedzés

Kötelező folyamatos rendrakás

Szopás/szex gyakorlat

Felmérések

Kemény diéta

Aki nem teljesíti a feladatokat megfelelően, vagy nincs tisztelettel a domok felé, az büntetést kapna:

Pálcàzás/fenekelés

Vibrátor puncihoz kötve

Orgazmus kontroll

További testedzés (nehezebb súyokkal pl)

Kemény szopatás

Ha esetleg vannak még ilyen ötleteitek, amik jó büntetések vagy feladatok lennének, akkor írjatok.

2024. febr. 29. 12:05
 21/94 anonim ***** válasza:
31%
Az a gond, hogy sokan azt se tudják melyik oldalhoz valók, és csak kísérleteznek, a másik kárára, mert nincs olyan akire példaként tekinthetnek. Mert kishazánkban mindenki korbáccsal, övvel, pálcával, és emberöltőnyi tapasztalattal született a bdsm világába.
2024. márc. 2. 16:12
 22/94 anonim ***** válasza:
46%
Egy ötlet, hogy a legjobban teljesítő táborlakók a nap végén kaphatnának egy felcsatolható műpéniszt, amivel egy kiválasztott társukat jutalomból magukévá tehetnék. Valahogy úgy képzelem, hogy az egész meghatározott ideig, nagyjából pár percig tartana, de a jutalmazott dönthetné el, hogyan szeretné csinálni, például rendesen dugni szeretne, vagy mondjuk csak szopatni.
2024. márc. 2. 17:36
 23/94 anonim ***** válasza:
27%

A realitások talaján maradva: egy hónapig miből élsz, meg esetleg utána megmarad-e a munkahelyed, elengednek-e ennyi időre szabadságra?

Hasonló kiképzést szoktam kapni, csak az másfél-két óra. Jól megtornáztat a Tanárnő, futópad, bordásfal, talajtorna, kispad, guggolásban szökdelés zsámollyal, majd jó alapos fenekelés pálcával, fakanállal. Jól meggyötör, de elég pár hetente egy ilyen szeánsz.

2024. márc. 3. 06:37
 24/94 anonim ***** válasza:
65%
#23 a gyakorlatokat tornaruhában vagy meztelenül kell csinálnod?
2024. márc. 3. 13:11
 25/94 anonim ***** válasza:
58%
Benne lennék, főleg ha több alázás és erényöv is lenne, addig, amíg tényleg mindenre hajlandó és minden helyzetben engedelmes szolgát nem nevelnek belőlem.
2024. márc. 3. 17:54
 26/94 anonim ***** válasza:
61%

#24-nek: rövidnadrág, kék póló, tornacipő, mint anno órán. A fenekeléshez kell teljesen levetkőznöm.

Aztán vissza, jó móka a pálcázás után pár órával egy kis talajgyakorlat, miután a zsibbadás elmúlt 🙂.

2024. márc. 3. 21:14
 27/94 anonim ***** válasza:
81%
Fura, de benne lennék 😀l.
2024. márc. 5. 14:56
 28/94 anonim ***** válasza:
69%

A kérdés az, hogy mi történne, ha a résztvevő egy nap után úgy dönt, hogy ebből neki elég?

A BDSM lényege a kölcsönös beleegyezés és mindig van menekülőszó.

Én egyébként vettem részt egy kicsit hasonló jellegű dologban. Egy domina úrnőhöz jártam akkoriban és a "kedvenc szubjainak" lehetővé tette, hogy hétvégente a vidéki telkén dolgozzunk. Leginkább kertimunka és építőmunka, a tűző napon. Volt hogy egyedül voltam, volt hogy hárman voltunk.. jutalomból voltak játékok, mindenféle ami egyébként közös szeánszon is lenne. Az úrnő egyébként végig egy nyugágyon feküdt és olvasott, telefonozott, mi meg felváltva vittük neki az italkokat, ételeket, meg amire épp megkért. Ez volt a legnagyobb jutalom kb, ilyenkor a lábát megcsókolhattuk vagy hasonló. De volt egyébként aki nem bírta a tűző napona munkát, fogta magát és hazament.. Persze elvileg kapott élte később "büntetést". Amúgy volt büntetés is, korbáccsal pálcával hajtott minket az úrnő ha úgy gondolta túl lassúak vagyunk. Kb. hamardik alkalommal latex ruhát kellett felvennem, de egyszerűen nem bírtam abban a hőségben. Mondtam a menekülőszót és akkor, egy 25-30 perc pihenés után újrakezdhettem a munkát (meztelenül, természetesen). De azt hiszem ilyen jellegű dolgoknál nagyon fontos a menekülőszó mert könnyen túlléphetsz a határaidon.

2024. márc. 6. 17:02
 29/94 anonim ***** válasza:
78%
Jól hangzik, csak nem önjelölt, mondvacsinált, tapasztalatlan, frusztrált sarki domocskákkal.
2024. márc. 6. 18:11
 30/94 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Engem a párom nevel kemény szigorral és szeretettel.
2024. márc. 7. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!