Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elitélendő, ha izgat elméletben az, hogy szex közben megszagoljam a lány talpát?
Amit a 9-es válaszoló csinált arra csak annyit mondanék, hogy értem nem szükséges kiállni én tökre elfogadom, ha valakinek ez nem pálya vagy nem fekszik.
Én se akarom például, hogy egy nő kinyalja vagy ujjazza a fenekemet de attól még ha egy nőt izgat az ilyesmi nem gondolom azt róla, hogy huu de beteg..
Szóval itt én csak a betegnek való titulálást nem értem. Mert nem vagyunk egyformák, de attól még a beteg nem itt kezdődik. Akit az izgat fel, ha a másikat erőszak éri vagy egy kisgyerek teste, na az BETEG állat, de az nem az szerintem ha valakit testrészek is izgatnak.
Fröcsögöjön :D
Max jobban áll neki a pöcörő, de sok minden nem fog változni.
Szerintem azért írják csak ezt (hogy beteges) mert itt több visszatérő alak van aki minden nap feltett 1-2 savanyú lábszagos kérdést amiben ki is fejtette hogy őt csak az ecetes talpszag indítja be
Ez olyan mint a kisfarkas kérdések hogy egy nap 10 szer felteszik
Te kb csak kiváncsi vagy, kipróbálsz új dolgokat
Pont ezt mondom én is, hogy nincs értelme betegnek tartani.
28
Jó az más szint amikor valaki másról sem tud beszélni vagy tényleg zaklat ezzel másokat, de ott sem a fétis a beteges, hanem az illető a hülye vagy a mentális problémákkal küzdő személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!