Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elitélendő, ha izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elitélendő, ha izgat elméletben az, hogy szex közben megszagoljam a lány talpát?

Figyelt kérdés
Nem csináltam még ilyet, nem is zaklattam ezzel senkit sem, egyszerűen csak a gondolata, hogy az arcomba nyomja az izzadt lábait, számomra tök izgató. Nem szándékos, nem készakarva van ez.
2024. febr. 28. 21:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
#17- akkor én a te eseted vagyok! végre eljött az én időm :D
2024. febr. 28. 22:05
 22/33 A kérdező kommentje:

Amit a 9-es válaszoló csinált arra csak annyit mondanék, hogy értem nem szükséges kiállni én tökre elfogadom, ha valakinek ez nem pálya vagy nem fekszik.

Én se akarom például, hogy egy nő kinyalja vagy ujjazza a fenekemet de attól még ha egy nőt izgat az ilyesmi nem gondolom azt róla, hogy huu de beteg..

Szóval itt én csak a betegnek való titulálást nem értem. Mert nem vagyunk egyformák, de attól még a beteg nem itt kezdődik. Akit az izgat fel, ha a másikat erőszak éri vagy egy kisgyerek teste, na az BETEG állat, de az nem az szerintem ha valakit testrészek is izgatnak.

2024. febr. 28. 22:05
 23/33 anonim ***** válasza:
A kilences válaszoló alaptalanul fröcsögött, pont nekem, hiszen kettő mondatot képtelen értelmezni.
2024. febr. 28. 22:08
 24/33 A kérdező kommentje:

Fröcsögöjön :D

Max jobban áll neki a pöcörő, de sok minden nem fog változni.

2024. febr. 28. 22:10
 25/33 anonim ***** válasza:
Több éve vagyok aktív felhasználó az oldalon több-kevesebb kihagyással, leginkább csak az ostobákon szórakozom, komolyan semmilyen eszmecserébe nem lehet itt beszállni. Mert anonim minden, könnyen dumálnak az emberek, arc nélkül könnyű.
2024. febr. 28. 22:15
 26/33 A kérdező kommentje:
Én csomó emberrel beszélek és kommunikálok. A legtöbb emberrel ezt nem lehet megtenni mert agyatlanok. :D
2024. febr. 28. 22:17
 27/33 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem azért írják csak ezt (hogy beteges) mert itt több visszatérő alak van aki minden nap feltett 1-2 savanyú lábszagos kérdést amiben ki is fejtette hogy őt csak az ecetes talpszag indítja be

Ez olyan mint a kisfarkas kérdések hogy egy nap 10 szer felteszik

Te kb csak kiváncsi vagy, kipróbálsz új dolgokat

2024. febr. 28. 22:18
 28/33 anonim ***** válasza:

#27:????

?????

2024. febr. 28. 22:19
 29/33 aZoé ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de állítom,hogy ezzel az ég világon semmi baj nincs. Van a világon épp elég valóban beteges dolog (nem is kell messze menni,ha az elmúlt hetek fő politikai témáját nézzük csak), teljesen felesleges egy ártalmatlan,sokaknak izgalmas szexuális fétist odasorolni.
2024. febr. 28. 22:29
 30/33 A kérdező kommentje:

Pont ezt mondom én is, hogy nincs értelme betegnek tartani.

28

Jó az más szint amikor valaki másról sem tud beszélni vagy tényleg zaklat ezzel másokat, de ott sem a fétis a beteges, hanem az illető a hülye vagy a mentális problémákkal küzdő személy.

2024. febr. 28. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!