Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elitélendő, ha izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elitélendő, ha izgat elméletben az, hogy szex közben megszagoljam a lány talpát?

Figyelt kérdés
Nem csináltam még ilyet, nem is zaklattam ezzel senkit sem, egyszerűen csak a gondolata, hogy az arcomba nyomja az izzadt lábait, számomra tök izgató. Nem szándékos, nem készakarva van ez.
2024. febr. 28. 21:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
#9: én jól vagyok, köszönöm szépen. Belőled viszont árad a sok frusztráció, a benned élő vívódásokat másokra vetíted ki. Lazulj le, azt javaslom.😃
2024. febr. 28. 21:53
 12/33 A kérdező kommentje:

Szó nincs ilyenről, csak mint mondtam, ez is izgat.

Zaklatni pedig én rohadtul nem zaklatok senki, igazából leszarom a nők 95%-t mert semmi vonzalmat nem ébresztenek bennem. Kizárt, hogy én idegen nőket azzal zaklassak, hogy a lábukat akarom szagolgatni meg megnézni. Ha tetszik egy lány és vonz külsőre és belsőre pedig egy intelligens csaj akiért odavagyok akkor meg nyilván nem csak a punciját, melleit, nyakát fogom kívánni, hanem a talpait is.. és jó érzés arra gondolni, hogy szagolom, bár magában az élmény nem tudom milyen lenne. Puncit nyalni is jó dolog, nem tudom mivel lehet rosszabb egy lábat nyalni. Mármint a nő szemszögéből.

2024. febr. 28. 21:53
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, senki nem állította, hogy zaklatnál bárkit is. Nagyon sokan viszont igen erőszakos formában követelőznek idegen nőktől képekért, stb. Nincs veled az ég világon semmi gond.
2024. febr. 28. 21:55
 14/33 A kérdező kommentje:

A kérdés azért merül bennem fel, mert itt napi szinten olvasom, hogy milyen betegnek van tartva ez a lábfétis cucc, pedig én összességében nem látok benne rosszat.

De amúgy az a poén, hogy szerintem ha a punciról kéregetne egy pasi képet az rendben van, mert max paraszt de amúgy "áh pasik ilyenek" de ha a lábról kér akkor már egyenesen beteg :DDDDD

Ez inkább úgy számomra vicces, de nem értem a mögöttes tartalmát. Persze nem vagyok nő, meg soha nem kéregettem idegen nőktől képeket, mert nincs rá szükségem, de így érthetetlen egy kicsit nekem ez.

Ja, és már próbáltam a lábfétist, de akkor valahogy nem tetszett. Legalábbis azzal nem, akivel csináltam.

2024. febr. 28. 21:57
 15/33 A kérdező kommentje:

A kettesre reagáltam például, aki azt írta:

"Arról elmélkedsz, amiről akarsz, de minket ne fárassz a beteges dolgaiddal!"

2024. febr. 28. 21:57
 16/33 anonim ***** válasza:
22%
megvan annak a veszélyforrása hidd el... mert amíg a pinát nyalod nem fenyeget az a veszély, hogy szájba rúg egy 42-es talp, mert csikizi a nyelved.
2024. febr. 28. 21:59
 17/33 anonim ***** válasza:
83%

Itt minden betegnek és nem normálisnak van beállítva sajnos, ehhez szokj hozzá. Az emberek nagy része nem fogadja soha elfogadni a mások érzéseit, véleményét és azt, hogy mindenkinek más tetszik.

Jajj én hányszor le lettem szólva, mert a dundi pasik tetszenek. Lettem már beteg, lelkisérült k*rvának is titulálva.

2024. febr. 28. 22:00
 18/33 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nekem sosem az alkat volt a mérvadó, hanem az amit nehéz szavakkal leírni. :D

Izgatott már nagyon fel teltebb nő is, aki tudta hogyan legyen vonzó és szexi. Nem ettől függ szerintem, hogy kinek milyen az alkata.

2024. febr. 28. 22:02
 19/33 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sokan itt csak megjátsszák magukat, hogy "Fúj!", meg "Hja!", stb. Aztán vagy az van, hogy a 4 fal közt ők is művelnek ilyet-ehhez hasonlót, vagy olvasva a kommenteket kipróbálják a témát és máris másként gondolkodnak többen.

Szánalmas ez a társadalom, tuti!

2024. febr. 28. 22:03
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak azt próbáltam neked elmagyarázni, hogy mások le fognak szólni mindenért, bármit is teszel.
2024. febr. 28. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!