Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 48 kg és 155 cm magas. Én 190 cm vagyok és 90 kg. Azt kérte, hogy majd legyek ma este őrült és erőszakoljam szét a punciát. Ezt hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Nagyon meglepődtem rajta de még sosem mondott ilyent.
Mit csináljak vele, hogyan, milyen pózban, hogy nagyon jó legyen neki?
Köszi előre is.
2024. febr. 28. 14:03
11/15 A kérdező kommentje:
Azt szereti ha a mellén "kapaszkodok".
Ma nem sikerült összehozni családi okokból de azt mondta majd kárpótol érte ma este.
2024. febr. 29. 03:28
12/15 anonim válasza:
A warcraftban nem volt ragellenőrző?
A szótő az a punci.
Kap egy birtokos személyragot(most már személyjel) es punciJA lesz belőle.
Vagy teája. Kutyája. Almája.
13/15 A kérdező kommentje:
Alig várom már az estét. 😍🥲
2024. febr. 29. 13:47
14/15 anonim válasza:
Nálunk általában vadabb a szex, pont 1-2 napja volt egy igen jól sikerült menet :) Elsétáltam előtte egy piros csipke bugyiban, amit addig nem látott rajtam, alváshoz vettem fel (illetve reméltem, hogy tetszeni fog neki :D) Mondta, hogy megy tusolni és aztán alvás. De ilyen gyorsan még sosem végzett a fürdéssel :D Az ágyon hasaltam, csak a bugyi volt rajtam és nem takaróztam be. Bejött és meztelenül rámfeküdt, már akkor éreztem, hogy kemény. Elkezdte puszilgatni a nyakam, a hátam, simogatta a combom. Aztán megemelte a csípőm és elkezdett úgy nyalni. Elélveztem, utána félrerántotta a bugyimat és elkezdte erősen dörgölni hozzám a farkát. Nagyon nedves voltam és nagyon élveztem az erős ingert. Belemarkolt a hajamba és félrefordította a fejem és úgy csókolt, harapta az arcom, nyakam, közben erősen markolászta a fenekemet a másik kezével. Megint megemelte a csípőmet és azért óvatosan, de határozott mozdulattal belémhatolt. Mindkét kezével rátenyerelt a hátamra és lenyomott úgy kezdett el dugni. Először lassan, de tövig, aztán néhányszor hatalmasat csattant az ágyéka a fenekemen. Rámborult és megint belemarkolt a hajamba, gyorsan, erősen dugott, rövid mozdulatokkal. Aztán felkelt és lassított, szinte teljesen kihúzta és vissza jónéhányszor. Hátrafogta mindkét kezem közben. Aztán megemelte a csípőmet és keményen folytatta. Nem sokkal az orgazmusa előtt engem is felhúzott, a keze a nyakamon volt, kiegyenesedve, de térdelve dugott hátulról, szinte csak hörögni bírtam. Kihúzta és a bugyimra élvezett. Ennyi volt :)
15/15 anonim válasza:
Na, megadtad a kis gumibogyónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!