Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 48 kg és 155 cm magas. Én 190 cm vagyok és 90 kg. Azt kérte, hogy majd legyek ma este őrült és erőszakoljam szét a punciát. Ezt hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Nagyon meglepődtem rajta de még sosem mondott ilyent.
Mit csináljak vele, hogyan, milyen pózban, hogy nagyon jó legyen neki?
Köszi előre is.
febr. 28. 14:03
11/15 A kérdező kommentje:
Azt szereti ha a mellén "kapaszkodok".
Ma nem sikerült összehozni családi okokból de azt mondta majd kárpótol érte ma este.
febr. 29. 03:28
12/15 anonim válasza:
A warcraftban nem volt ragellenőrző?
A szótő az a punci.
Kap egy birtokos személyragot(most már személyjel) es punciJA lesz belőle.
Vagy teája. Kutyája. Almája.
13/15 A kérdező kommentje:
Alig várom már az estét. 😍🥲
febr. 29. 13:47
14/15 anonim válasza:
Nálunk általában vadabb a szex, pont 1-2 napja volt egy igen jól sikerült menet :) Elsétáltam előtte egy piros csipke bugyiban, amit addig nem látott rajtam, alváshoz vettem fel (illetve reméltem, hogy tetszeni fog neki :D) Mondta, hogy megy tusolni és aztán alvás. De ilyen gyorsan még sosem végzett a fürdéssel :D Az ágyon hasaltam, csak a bugyi volt rajtam és nem takaróztam be. Bejött és meztelenül rámfeküdt, már akkor éreztem, hogy kemény. Elkezdte puszilgatni a nyakam, a hátam, simogatta a combom. Aztán megemelte a csípőm és elkezdett úgy nyalni. Elélveztem, utána félrerántotta a bugyimat és elkezdte erősen dörgölni hozzám a farkát. Nagyon nedves voltam és nagyon élveztem az erős ingert. Belemarkolt a hajamba és félrefordította a fejem és úgy csókolt, harapta az arcom, nyakam, közben erősen markolászta a fenekemet a másik kezével. Megint megemelte a csípőmet és azért óvatosan, de határozott mozdulattal belémhatolt. Mindkét kezével rátenyerelt a hátamra és lenyomott úgy kezdett el dugni. Először lassan, de tövig, aztán néhányszor hatalmasat csattant az ágyéka a fenekemen. Rámborult és megint belemarkolt a hajamba, gyorsan, erősen dugott, rövid mozdulatokkal. Aztán felkelt és lassított, szinte teljesen kihúzta és vissza jónéhányszor. Hátrafogta mindkét kezem közben. Aztán megemelte a csípőmet és keményen folytatta. Nem sokkal az orgazmusa előtt engem is felhúzott, a keze a nyakamon volt, kiegyenesedve, de térdelve dugott hátulról, szinte csak hörögni bírtam. Kihúzta és a bugyimra élvezett. Ennyi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!