Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 48 kg és 155 cm magas. Én 190 cm vagyok és 90 kg. Azt kérte, hogy majd legyek ma este őrült és erőszakoljam szét a punciát. Ezt hogy csináljam?
Nagyon meglepődtem rajta de még sosem mondott ilyent.
Mit csináljak vele, hogyan, milyen pózban, hogy nagyon jó legyen neki?
Köszi előre is.
Előlről, hátulról odlalról, tök mindegy hogyan csak gyors legyél és erősek legyenek a mozdulataid...
off: amúgy jó neked a saját lányoddal együtt járni? Mostanság ez a divat?
Mi az, hogy a saját lányoddal járni?
Én 18 vagyok, a bnőm meg 20. Bolond vagy....
#5, ő a magasokra bukik, én pedig telibe rá. Nem tudnám máshogy leírni, a személyisége és a teste az én ideálom. 😁
#4, lovagló, misszionárius.
De utóbb elkezdte kedvelni a "torokbaszást". Eddig azt sem tudtam mit jelent de kiokosított videóról.
Zellert etet velem,ert egész éjjel csinálni akarja azt mondta. Mint egy kecske úgy érzem magam. 🥲😂😂😂
Hajhúzás jó ötlet#2, de a torkát nem nagyon akarom elkapni mert így is ellilul miközben szexelünk és attól félek valami baja lesz. A legutóbbinál rendesen beremegett és jég hideg volt mindene. Nagyon féltem őeg pofán vágott amiért abba hagytam. Azóta eltelt egy hét és ma este lesz a sperma eső
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!