Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szexpertner kereső oldalt használod?
#19: Olyan oldalról lopta le, ahol ki volt írva a képre, hogy tilos máshol a felhasználása... No comment.
A fodrászról általában nem írsz olyanokat, amik jogilag különleges adatnak minősülnek (pl. etnikai származásra, egészségi állapotra, szexuális életre vonatkozó adatok).
Elmondhatod, persze, csak akkor nem fog hozzád menni senki dugni. A nőknek így az az érdeke, hogy diszkrét maradjon, akkor lesz sok vendége.
Mondjuk a képek már büntető jogi kategória, az, hogy elmondod, hogy eljött Jóska és fizetett, de 5 perc alatt lerendeztem és még megdugni se tudott rendesen, az el mondhatod, csak akkor nem lesz több vendéged egy idő után.
Ilyen jogi kategória egyébként nem létezik. Közösségi médiában benne van az alkalmazások felhasználási feltételeiben, hogy ha feltöltesz egy képet akkor lemondasz arról hogy az adott kép a te tulajdonod. Random weboldalakon meg nyilván még inkább értelmetlen szerzői jogokat keresgélni.
Vagyaid.hu vagy a love.hu.
34N
#23: A 24-es azt írta, hogy ami fent van a közösségi oldalakon azt szabadon le lehet lopkodni. Akkor én is lelopkodhatom a pasik fotóját a Facebookról, arc kitakar, és mehet fel a beszámolókra... (Nyilván nem így van, csak ironizálok.)
Ha meg valóban büntetőjogi kategória, hogy én pasikról felrakok arckitakart fotókat, akkor az nem büntetőjogi kategória, ha egy nőről (rólam) teszik fel? :D Megáll az ész!
Ha, képeket tesz fel rólad, akkor az jogtalan, jogorvoslatért fordulhatsz, ha bebizonyosodik, nyered a pert, aztán bukni lehet többet buksz ...
De, ha azt írja, mondja, hogy tessék itt hirdet ez a csaj, ezt így meg így dugtam, szopattam meg, ennyit és ennyit fizettem érte, azt elmondhatja, az nem jogellenes.
#27: Végül is te azt írod, hogy pasiként pénzért megvásárolod azt a jogot is, hogy nőkről a beleegyezésük nélkül személyes adatokat (fotók, szexuális élet leírása) hozhatsz nyilvánosságra bárhol és bármikor. Nem, ez a jog nem megvásárolható. Ha fizetsz a szexért, attól még a fotók és a szexuális életre vonatkozó infók publikálásához ugyanúgy az érintett beleegyezése kell.
A RL-on ez adott, mert ott a regisztrációval elfogadom az ÁSZF-et, hogy ezen a felületen, ellenőrzött formában, bármelyik regisztrált tag írhat rólam értékelést. Válaszolhatok rá, ha akarok. Az indiszkrét, nagyon személyes részeket kimoderálják, ha kérem.
A Beszámolókon nem adott, mert ott a tudtom és beleegyezésem nélkül, ellenőrizetlen formában történik az értékelés. Mivel nem tudok róla, így regálni sem tudok rá. Az esetleges adatvédelmi problémákra (pl. ha valaki részletesen leírja, hogy melyik ház hanyadik emeletén lakom, az hogy néz ki belülről stb., tehát ami alapján pl. család, ismerősök számára is beazonosítható vagyok) nem tudok reagálni. De ha mégis szólok az oldalnak, az oldal nem törli az indiszkrét infókat.
Remélem, érthető a különbség.
Nem ezt mondom. Eleve azt mondom fotót nem tehet fel rólad.
És annak, hogy fizet vagy nem pénzért dug meg annak meg nincs jelentősége.
Azt mondom, hogy elmesélheti, leírhatja bárhol bárkinek, hogy ő ennél a hirdető lánynál volt és hogy dugott meg, milyen voltál a szexben, hogy tudsz szerinte dugni, szopni, ez esetleg etikátlan, de ehhez joga van.
Ahhoz neked is jogod van, hogy elmond, hogy volt nálam egy ilyen kinézetű fickó és nem tudott rendesen megdugni.
"Akkor én is lelopkodhatom a pasik fotóját a Facebookról, arc kitakar, és mehet fel a beszámolókra... (Nyilván nem így van, csak ironizálok.)"
Önmagában az, hogy felteszed máshova azokat a képeket, aki valaki valahol máshol nyilvánossá tett saját magáról, nem büntetendő. Itt sem önmagában ez a baj, hanem hogy ezzel azt híreszteled, hogy az illető árulja a testét. Nem tudom, ez pontosan milyen büntetőjogi kategória, de büntetendő. Az, hogy te már eleve egy szexpartnerkereső oldalon osztottad meg ezeket a képeket, elég sokat változtat a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!