Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szexpertner kereső oldalt használod?
Előző héten tinderről volt szex. Ittunk aztán feljött hozzám
25F
Szinte mindet, de a fizetős szolgáltatások nem érdekelnek, pl amit a kérdező írt. Előfizetésem nincs. Időnként volt, hogy előfizettem rövidebb időre pláne amikor valami akció volt. Vannak oldalak ahol, hogyha előfizetnék biztosan még jobb lenne az arány. Több nővel tudnék ismerkedni. De az a meglátásom, hogy azért az egy-két oldalért nem fogok fizetni, vannak amiken szinte ingyen lehet ugyanazt megkapni.
Most is van egy perverz nővel kapcsolatom akit az egyik oldalon ismertem meg.
Szinte minden oldalról volt már rövidebb, hosszabb szexkapcsolatom.
Nagyon sok nő nem válaszol, akik válaszolnak, azokból sem biztos, hogy lesz valami. Sosem készítettem felmérést, de szerintem rosszabb az arány, mint 1 a 10-hez. Vagyis ha ráírsz 10 nőre, akkor talán 1-gyel fogsz tudni találkozni is.
44F
Rosszlányok, mert szerintem ott a legjobbak, legrészletesebbek az adatmegadási és keresési lehetőségek. Kereshetsz értékelést fogadó és értékelést nem kérő lányokat is. Szerintem fontos, hogy az oldal megadja a döntési lehetőséget a hirdetőknek, hogy megjelenhet-e az értékelés az adatlapján vagy sem. Értékelést itt is minden hirdetőről lehet írni, csak nem mindenkinek az adatlapján jelenik meg.
A Beszámolók nevű oldallal kapcsolatban nagyon rossz tapasztalatom van. Sose hirdettem ott, de évekkel ezelőtt valaki felrakott egy beszámolót rólam, az akaratom ellenére, a tudtom nélkül. Mert ugye "ott mindenkiről lehet beszámolót írni" (ahogy a 14-es is írta), még arról is, aki sose regisztrált oda. Csak hónapokkal később tudtam meg, hogy egy "kedves úriember" felrakott rólam egy fotót és egy beszámolót. Pozitív dolgokat írt ugyan, de nem kérdezett meg, hogy felrakhatja-e a legintimebb pillanatainkat az egész világ számára látható formában... És a fotóimat is ellopta... Hiába jeleztem az oldalnak, hogy a személyes adataim és a fotóim a hozzájárulásom nélkül kerültek fel, semmi nem történt... Azóta se sikerült leszedetnem, az az oldal sz.rik a nőkre. Undorítónak és gusztustalannak tartom, hogy ez az oldal részben abból generál magának bevételt, hogy a regisztrált pasik nők fotóit lopkodják és töltik fel, és nők szexuális életét vesézik ki, hogy hányszor tette be és melyik lyukba - mindezt sokszor anélkül, hogy az adott nő tudna erről, vagy beleegyezett volna abbe az egészbe.
Még vagy egy tucat oldalt kipróbáltam, ezek közül a cukilányok volt még jó. A többi hirdetési oldal elenyésző látogatottságú.
Ja, ha nem derült volna ki: lányként válaszoltam. (Nem volt a kérdésben megszabva, hogy csak pasik válaszolhatnak.) Privátra nem válaszolok!
A fotóban igazad van, azt nem teheti, de a beszámoló az már más dolog, a nők álnéven szolgáltatnak, a férfinak saját dolga, hogy elmondja-e, hogy ő milyen szolgáltatást vett igénybe és ott hogy dugtak, mit tud a csaj.
Az életben van durvább is, ha egy férfi megdug egy csajt, elmondhatja bárkinek, hogy dugtak, mit csináltak, az az ő dolga, intim képet persze nem hozhat nyilvánosságra a nőről.
#17: "ha egy férfi megdug egy csajt, elmondhatja bárkinek, hogy dugtak, mit csináltak, az az ő dolga"
Elmondhatja, csak ez esetben a diszkréció (amit én elvárok a partnereimtől) nem valósul meg. Én sem mondom el nőként senkinek, hogy melyik pasival hogy dugtam. Főleg nem töltöm fel a netre. A szexuális együttlétünk kizárólag a kettőnk dolga. Érdekes, hogy a pasik a maximális diszkréciót elvárják a nőktől, de ha én leírnám a beszámolókon Laciról, Béláról, Jóskáról (arckitakart, nem intim fotót mellékelve róluk) hogy mennyire bénák a szexben, akkor jujj-jujj, mennyire nem vagyok diszkrét...
#16 Szerintem nincs jogi akadálya a dolognak. Ha egy nyilvános oldalra feltetted a képeidet, akkor azokat te osztottad meg magadról, és a továbbiakban bárki felhasználhatja.
Egyébként ez egy szolgáltatás. Ha egy fodrászról írja meg valaki, hogy hogy vágta le a haját, azzal senkinek semmi baja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!