Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van itt igaza?
Baratnommel egy 2 hónapos szünetet tartottunk,főképp miattam mert nem tudtam bízni benne,és a féltékenység sok problémát okozott. Most újra kezdtük azonban ebben a kettő hónapban ő több pasival is találkozott az ő szavaival elve “próbálta tultenni magát rajtam de nem sikerült”
A probléma ott van hogy a kettő srác meg mindig irkal neki hogy mennyire hiányzik,stb,és,hiába nem ír vissza nem is tiltja őket le. Mikor megkérdeztem pontosan mi történt és mondja el mert őszintén elmondok én is neki mindent mert tiszta lappal akarok kezdeni az volt a válasza hogy bármi is volt vagy nem volt az nem az én dolgom mert miattam került ő olyan helyzetbe hogy másokkal kellett ismerkednie hogy ne legyen egyedül. Ami meg nagyobb probléma hogy minden apró vitánal felhoz valamit pl tegnap azt hogy az egyik srác akivel “nem történt semmi” hogy simogatta az arcát. Ezt csak azért teszi hogy szándékosan bántson. Mit kezdenetek ilyen helyzetben?

Szerintem is hagyd őt. Abban igaza van, hogy semmi közöd hozzá kivel mit csinált ha te hagytad ott. Nem tudjuk az előzményeket így azért nehéz tisztán látni, mondjuk miért nem bíztál benne, volt e rá okod vagy betegesen féltékeny vagy? Mert ha esetleg már azelőtt is voltak "ügyei" akkor nem csodálkozok. Viszont.. Ha vissza akart jönni hozzád illetve újra kezdeni akkor a szüneti dolgait le kell zárni, egyszer és mindenkorra. Nem pedig hagyni őket, mintegy talonba tenni, hátha jók lesznek még. Mert ez most úgy tűnik. Más lenne a helyzet ha nem írnának neki, akkor oké. De így, hogy nem hagyják békén így le kéne tiltania. Vagy veled akar lenni vagy nem, esetleg ha nem biztos benne akkor döntse el.
Így én nem sokáig húznám vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!