Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28-30 év alatt aki nem szűz és aktív szexuális életet él annak a fenek már nem szűz, ezek a csajok bevállalósak, anált is csinálnak, persze nem a saját élvezetükre, hanem a férfiak kérésére.
30 fölött még találni anál szűzeket, de azok meg nem nagyon akarják adni a feneküket, mond nekik, hogy nem lesz szét dugva a fenekük, csak finoman, 1-2 percig kefélve, nem túl mélyen, én így tudom rábeszélni őket, így sokan bevállalják.
Senki se ért meg a popomhoz csak en ujjaztam meg
Szóval vagyunk még páran nők igy fix😅❤️
"Na már most akkor ennyi erővel ha a volt párom száját dugtam még mielőtt oda adta volna magát akkor már nem volt szűz."
Igen, ebben a kijelentésben több logika van, mint abban, hogy az a szűz, akinek nincs szűzhártyája. Kezdjük ott, hogy a szűzhártyát nem fogja elvinni a cica attól, hogy valaki szexel, maximum átszakadni tud. Másrészt egyéni adottság kérdése, hogy kinek milyen behatásra szakad át a szűzhártyája, valakié már sport közben is (ergo nem kell hozzá, hogy pénisz hatoljon a vaginájába), másé meg konkrét vaginális közösülés által sem feltétlenül, ha erősebb a szövete az átlagosnál. Ha vallásos vagy, seggbe meg szájba csinálnod semmi más, mint hipokrita kiskapukeresés, nem kevésbé tekintendő bűnnek, mint házasságon kívül hüvelybe rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!