Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm egy héten 3x akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm egy héten 3x akar velem szexelni, és Én ennyire nem tartok igényt. De magamat nem tudom rávenni, hogy legyen valami. Szerintetek mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Kívánom a barátnőmet meg minden, de nem tudok magam rávenni. Szeretem meg minden.
2024. febr. 26. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Most először volt olyan barátnőm egy fel éve, akivel szsxben minden oké volt, nagy a libidója, ahogy az enyém is. Felfüggesztettük a kapcsolatot egy időre, de még akkor is egymásnak estünk, amikor ezt megbeszéltük. Azóta a falat kaparom, nem is értem, hogy lehet szex nélkül kibírni.
febr. 4. 23:28
 12/12 Otto von Ludendorf ***** válasza:
Nekem naponta legalább egyszer kell, de van, amikor kétszer. Mutasd be a nődet, én kielégítem, akár kétszer is naponta. Úgy biztosítva lesz a családi béke. Te addig mehetsz sétálni a városba.
febr. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!